Homepage  / Televiziune

Irina Fodor, cât pe ce să fie răpită în timpul filmărilor pentru America Express. „Cineva le făcea poze fetelor și Irinei”

Irina Fodor, cât pe ce să fie răpită în timpul filmărilor pentru America Express. „Cineva le făcea poze fetelor și Irinei”
6

de Roxana Mirea,

Au început deja pregătirile pentru sezonul din 2024 al emisiunii America Express. Producătorii emisiunii au fost invitați în podcast-ul lui Mihai Morar și au oferit detalii din culisele show-ului de la Antena 1. Ba mai mult, Irina Fodor a fost la un pas să fie răpită.

Irina Fodor, la un pas să fie răpită la America Express 2023

Mona Segall și Robert Lionte, care sunt producătorii emisiunii America Express, au fost invitați în podcast-ul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde au oferit detalii din culisele show-ului. Cei doi au vorbit și despre cele mai periculoase momente trăite în țările parcurse la America Express.

S-a întâmplat să ajungem într-un oraș… Eu am ajuns cu Irina înainte, așteptam concurenții și în mașina Irinei era cineva de la securitate, înarmat, și acea persoană, acel bodyguard al Irinei ne-a spus: „În momentul ăsta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!”

Și ne-au băgat într-o curte și nu ne-au mai lăsat să ne mișcăm de acolo, pentru că el văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă și Irinei, pe ascuns, și a spus că e zona din care se răpesc cele mai multe fete pentru că era la 25 km de granița cu un alt stat, foarte periculos, unde poliția era coruptă și nu existau federali și acolo fug. Le răpesc, ajung acolo și nu mai ai ce să le faci și erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruți.

Ne-au ținut acolo, au chemat federalii, toată zona s-a umplut de federali și pe urmă am putut ieși când au venit concurenții, dar erau mașini cu mitraliere care mergeau în jurul nostru”, a povestit producătoarea America Express.

America Express_ediția 31Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Într-o notă umoristică, Mona Segall a spus că Răzvan Fodor nu a știut cât de periculoasă este zona în care a plecat soția lui.

Cred că nu a aflat nici după. Având în vedere că trebuie să plecăm din nou în America, am încercat… O să afle acum”, a spus Mona.

Unde se filmează America Express 2024

Așadar, următorul sezon al show-ului de la Antena 1 va fi tot America Express. Producătorii au stabilit țările pe care noii concurenți le vor parcurge, însă nu sunt bătute în cuie. Acestea se pot schimba până vor începe filmările.

Următorul sezon va fi tot America Express”, a spus Mona Segall.

„Noi îți spunem țările. Vezi tu mai departe”, a spus și Robert Lionte. Mona a completat: „S-ar putea să se schimbe”.

Columbia, sudul Columbiei. Nu e mai safe. Bolivia, Medellin, Ecuador și Argentina”, au dezvăluit Robert Lionte și Mona Segall.

Filmările pentru America Express 2024 vor începe în acest an.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton