Homepage  / Vedete româneşti

Detalii neștiute din trecutul lui Denis Roabeș (The Motans). Ce dramă ascunde antrenorul de la „Vocea României” 2022

Detalii neștiute din trecutul lui Denis Roabeș (The Motans). Ce dramă ascunde antrenorul de la „Vocea României” 2022
6

de Roxana Mirea,

Denis Roabeș, solistul de la „The Motans”, ascunde în sufletul lui o mare dramă. Antrenorul de la „Vocea României” 2022 a rămas orfan de tată încă de la o vârstă fragedă. Drept urmare, artistul are o relație foarte aproapiată cu mama lui, pe care speră să nu o dezamăgească niciodată.

Drama neștiută a lui Denis Roabeș, alias The Motans

Denis Roabeș, solistul de la „The Motans”, în vârstă de 33 de ani, ascunde o dramă în spatele zâmbetului său. Antrenorul de la „Vocea României” 2022, emisiune difuzată la Pro TV, a rămas orfan de tată pe când era copil și a dezvoltat o relație foarte apropiată cu mama lui.

„Pentru fiecare persoană în parte, sunt un Denis diferit, ca să spunem așa. Sunt un atot Denis, am toate stările în mine. Depinde foarte mult cred că de circumstanțele care mă înconjoară, de oamenii de care sunt înconjurat. Dar, în parte, regula numărul unu este să nu faci rău altor oameni, să fii un om bun”, a povestit Denis Roabeș pentru ego.ro.

„Cred că aveam 24-25 de ani când am început să aștern pe foaie primele versuri, dar așa, cumva, muzica mi-a plăcut dintotdeauna. La chitară am început să cânt de pe la 16 ani, am cochetat cu diferite lucruri din acest domeniu de la vârsta de 7 ani, de când mama a început să mă dea la tot felul de activități extrașcolare: dansuri și așa mai departe”, a mai povestit Denis.

the-motansIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Mama m-a susținut în absolut tot”

Denis Roabeș a declarat că mama lui l-a susținut necondiționat. Totuși, aceasta i-a explicat ce efecte ar putea avea unele acțiuni, iar apoi l-a lăsat pe artist să ia singur decizia cea mai bună pentru el, așa cum a fost în cazul fumatului.

Mama m-a susținut în absolut tot ce am vrut eu să fac în viața mea. Absolut în orice. Doar că mereu mi-a explicat care ar putea să fie repercusiunile în momentul în care alegi să faci ceva în viață. Până și în cazul fumatului. Mama nu mi-a interzis niciodată să fumez. Bine, cred că mi-a zis să nu fumez, dar mi-a spus că dacă mă apuc să fumez asta înseamnă că e posibil să am următoarele consecințe în viitor. Nu mi-a interzis niciodată”, a mai spus antrenorul de la „Vocea României” 2022.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton