Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Detalii neștiute despre Cătălin Zmărăndescu. Faimosul de la „Survivor” și-a cerut iubita de soție într-un mod inedit

Detalii neștiute despre Cătălin Zmărăndescu. Faimosul de la „Survivor” și-a cerut iubita de soție într-un mod inedit

de Andra Stana,

Cătălin Zmărăndescu este însurat cu Luiza, alături de care are doi copii, pe Matilda și pe Cătălin Jr. Faimosul de la Survivor România 2022 a povestit recent despre cererea inedită în căsătorie cu care a surprins-o pe iubita sa.

Cătălin Zmărăndescu a cerut-o în căsătorie pe soția lui în ringul de box

Concurentul de la Survivor România 2022 a mărturisit, într-un interviu pentru viva.ro, că și-a cerut iubita de soție chiar pe ringul de box. Se întâmpla chiar în seara în care a devenit campion mondial, în urmă cu mulți ani. Despre scena emoționantă, concurentul din Republica Dominicană a recunoscut că s-a petrecut într-o zi în care avea oricum emoții.

„Chiar zilele trecute cineva s-a uitat că am fotografia mare pusă pe recepția de la sală și a apreciat modul în care am cerut-o de nevastă. Chiar i-am zis: „Da, dar nu știi prin ce am trecut atunci, pentru că a fost un meci cu peripeții, m-am pregătit pentru un sportiv de culoare trei luni de zile. Cu două zile înainte, acesta s-a accidentat și au adus pe altcineva: un irlandez despre care nu știam absolut nimic și care ne-a provocat mie și antrenorilor un stres real. Înainte de meci, lumea l-a văzut și-mi spunea că în repriza a doua voi termina cu el. Eram stresat total, îți dai seama.”, a povestit Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu: „Îmi dai inelul doar dacă câștig”

Am stat și am căutat inele până mi-a venit rău, să găsesc un inel să-mi placă mie, să reprezinte exact ceea ce trebuie. Toate bune și frumoase, i-am dat inelul antrenorului meu principal și i-am zis: „Îmi dai inelul doar dacă câștig. Altfel nu mi-l dai, iar el mi-a zis, hotărât: „Și o să câștigi. Și au început să se scurgă minutele, runda 1, runda 2, runda 3. Adversarul meu avea, la un moment dat, niște pumni de mă curenta până în călcâie.

După repriza a 6-a, a 7-a, nici nu mai știu ce mi-a spus antrenorul, dar, crede-mă, eram atât de nervos că nu reușesc să termin meciul și mă măcina chestia asta: „O mai cer de nevastă? N-o mai cer? Dacă pierd?. Începusem să intru puțin în panică, pentru că una e când pregătești meciul pentru cineva și știi exact ce ai de făcut, dar și acolo e o marjă în care se întâmplă să dai greș, și alta e când întâlnești pe cineva pe ultima sută de metri și nu știi nimic despre el. Și îți dai seama că îți bagă toți în cap că e slab și nu e.

Cătălin Zmărăndescu: „Nu se aștepta niciodată, nicio secundă, să fac gestul ăsta”

În repriza a 7-a, știu că l-am împins pe antrenor, având un moment de nervozitate. M-am dus la bătaie. Nu mă întreba ce am dat, ce am făcut. Cert e că în repriza a 8-a s-a terminat meciul. Am dat în el din toate puterile mele și mă gândeam la Dumnezeu: „Doamne, nu mă lăsa să cedez!. Nici nu știu cum s-a terminat, știu doar că adversarul n-a mai putut să ridice o mână. Atât am dat în corpul lui, încât i-a ieșit cotul de la mână și s-a terminat meciul.

M-a chemat antrenorul, l-am luat în brațe și i-am zis: „Te iubesc, iartă-mă că te-am împins! și mi-a zis „Nu e nicio problemă, avem altă treabă acum!. Mi-a scos cutiuța, a chemat-o pe soția mea pe ring și de abia atunci s-a întâmplat totul. Nu se aștepta niciodată, nicio secundă, să fac gestul ăsta.”, a povestit concurentul de la Survivor România 2022, pentru Viva.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton