Homepage  / Vedete / Vedete străine

Detaliile emoționante pe care nu le-ai observat în primul portret oficial comun al lui Kate Middleton și al Prințului William

Detaliile emoționante pe care nu le-ai observat în primul portret oficial comun al lui Kate Middleton și al Prințului William

de Andra Stana,

Prințul William și Kate, ducele și ducesa de Cambridge, au vizitat joi un muzeu din Cambridge, Anglia, pentru a vedea primul lor portret oficial comun. „Este destul de mare”, a declarat William la vederea portretului său și al soției sale, care a fost pictat de către Jamie Coreth, portretist britanic premiat.

Prințul William și Kate dezvăluie primul lor portret oficial comun

Anul 2022 este unul important pentru ducele și ducesa de Cambridge. Amândoi au împlinit 40 de ani, se mută vara asta la Adelaide Cottage în Windsor, au ajutat-o pe regina Elisabeta să sărbătorească Jubileul de Platină. Apoi, nu în ultimul rând, tocmai au dezvăluit cum arată primul lor portret oficial comun.

Kate Middleton și Prințul William au vizitat joi Muzeul Fitzwilliam din Cambridgeshire pentru a arunca o privire la primul lor portret oficial comun în calitate de cuplu.

Portretul a fost realizat de artistul Jamie Coreth și pare să fi fost pictat după imagini realizate atunci când soții Cambridge au vizitat Dublin, Irlanda, în martie 2020. Aceștia poartă aceleași ținute pe care le-au purtat atunci pentru a vizita Guinness Storehouse, Middleton purtând în portret o rochie verde smarald de la Vampire’s Wife, în timp ce soțul ei poartă un costum bleumarin și o cravată albastră.

Detaliile emoționante din primul portret comun al ducilor de Cambridge

Deși în portretul lor arată plin de farmec, mai multe detalii au fost diferite în pictură față de ținutele lor originale, în special când a fost vorba de Kate Middleton.

Coreth i-a pictat la încheietura mâinii o brățară de perle care a aparținut cândva prințesei Diana, și care făcea parte din colecția de bijuterii a acesteia, și a adăugat, de asemenea, o broșă la rochia ei care a aparținut reginei Elisabeta.

Middleton a purtat cerceii prințesei Diana la evenimentul Trooping the Colour de la Jubileul de Platină, cercei care i-au fost dăruiți prințesei de Wales chiar de către regina Elisabeta. Iar faimosul ei inel de logodnă a fost inițial inelul Prințesei Diana, un cadou primit nu doar de la soțul ei, ci și de la cumnatul ei, Prințul Harry.

Prințul Harry a moștenit inelul pe care tatăl său, Prințul Charles, i l-a dăruit mamei sale după ce aceasta a decedat în 1997, și l-a oferit fratelui său pentru a-l dărui lui Middleton atunci când s-au logodit.

În mod firesc, ea poartă acest inel în portretul ei, deoarece îl are întotdeauna pe deget.

Primul portret oficial al soților Cambridge marchează o nouă eră pentru viitorul rege și regina consort. Ei par să ia decizii mai personale în ceea ce privește activitatea lor filantropică. Prințul William și-a sărbătorit cea de-a 40-a aniversare militând pentru persoanele fără adăpost, de exemplu, la fel cum a făcut și mama sa înaintea lui.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton