Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Detaliul de 55.000 de euro din ținuta lui Dorian Popa. Cum a fost surprins vloggerul

Detaliul de 55.000 de euro din ținuta lui Dorian Popa. Cum a fost surprins vloggerul

de Andra Stana,

Dorian Popa a fost surprins recent de paparazzi purtând la mână o bijuterie de zeci de mii de euro. Totodată, despre mașina celebrului vlogger se spune că ar costa 150.000 de euro. Recent, artistul a declarat motivul pentru care nu dorește să devină tată prea curând.

Dorian Popa și-a scos în lume ceasul Rolex. Vloggerul a fost surprins purtând bijuteria de zeci de mii de euro în timp ce se afla la o benzinărie din zona de nord a Bucureștiului. Dorian era însoțit de Cheluțu, care a stat cuminte în brațele stăpânului său, cât timp acesta a vorbit în mașină cu un prieten, scrie click.ro.

Dorian Popa nu pierde nicio ocazie de a-și etala luxul de care se bucură după ce cariera de influencer pe rețelele de socializare a înflorit. De curând, vloggerul a fost surprins de paparazzi cu o nouă achiziție. Este vorba de un ceas de lux Rolex Sky Dweller Full Gold, în valoare de 50.000 de Euro, aproape cât o garsonieră în București.

Dorian Popa câștigă 40.000 de euro pe lună din YouTube

Dorian Popa a devenit celebru după ce a jucat în serialul „Pariu cu viața” și după ce a fost solist în La La Band. Astăzi, Dorian este un cunoscut influencer de la noi. Clipurile sale de pe rețelele de socializare ajung să fie urmărite de mii de oameni în doar câteva minute de la publicare.

Într-un podcast realizat de Cătălin Măruță, în 2021, Dorian Popa a recunoscut că are câștiguri de peste 40.000 de euro din activitatea de pe Youtube.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton