Homepage  / Vedete / Vedete străine

Detaliul inedit din ținuta lui Meghan Markle. Ce bijuterie specială a purtat la o gală din Los Angeles

Detaliul inedit din ținuta lui Meghan Markle. Ce bijuterie specială a purtat la o gală din Los Angeles

de Andra Stana,

Prințul Harry și Meghan Markle au fost premiați, în weekend, pentru activitățile caritabile. Cei doi au participat la gala NAACP Image Awards din Los Angeles. Prințul Harry și Meghan au oferit un discurs emoționant după primirea distincției.

Primul eveniment important al anului pentru Prințul Harry și Meghan Markle

În weelend, a fost pentru prima oară când i-am putut vedea pe Prinţul Harry şi pe Meghan Markle la o gală plină de glamour, în 2022.

Ducii de Sussex s-au îmbrpcat elegant și au participat, zilele trecute, la gala NAACP Image Awards din Los Angeles. Aici, ei au primit un premiu pentru activitatea lor caritabilă, scrie people.com.

Prin Fundația Archewell, lansată acum doi ani, Harry și Meghan au sprijinit eforturile de a combate pandemia de COVID-19. De asemenea, ei și-au concentrat atenția asupra mișcării Black Lives Matter și a luptei pentru justiția rasială.

Meghan Markle și-a accesorizat ținuta cu o bijuterie a Prințesei Diana

La gala NACCP sunt premiați în fiecare an afro-americani ce au adus contribuţii importante în anul anterior în muzică, film, televiziune şi literatură.

Meghan Markle a purtat, la gala NACCP din weekend, o rochie albastră, foarte elegantă, cu un umăr gol, dar şi o capă. Întreaga ținută ar fi estimată la aproape 2300 de euro, în timp ce bijuteriile și accesoriile purtate de soția Prințului Harry ar depăși 8000 de euro.

De menționat că ducesa de Sussex a purtat, pe lângă inelul de logodnă primit de la Harry, și o brățară de aur a Prințesei Diana.

Potrivit Daily Mail, Meghan a purtat pentru prima dată brățara din aur galben a Dianei în timpul turneului ei regal în Australia cu Prințul Harry, în 2018.

La rândul său, Harry a fost elegant. A ales să îmbrace un frac negru, la care a asortat un papion.

Ducii de Sussex, mesaj de sprijin pentru poporul ucrainean

Ducii de Sussex au profitat de ocazie pentru a aminti, în discursul lor de acceptare a premiului preşedintelui NAACP, de sprijinul de care ar trebui să se bucure poporul ucrainean, aflat acum în centrul unui război cu Rusia.

În timpul discursului, Harry a mulțumit comunității de culoare pentru că „m-a primit atât de călduros”.

„Înainte de a începe, am dori să mulțumim poporului Ucrainei. Care are nevoie urgentă de sprijinul nostru continuu în calitate de comunitate globală. (…)

Cred că pot să spun că provin dintr-un mediu foarte diferit de cel al soției mele incredibile. Dar viețile noastre au fost reunite dintr-un anumit motiv.”, a spus Harry în discursul său.

Meghan, care a adus-o la eveniment și pe mama ei, Doria Ragland, a spus că „nu ar putea fi mai mândră”.

„Este inspirant să ne gândim la moștenirea premiilor Image, care au început la scurt timp după ce Legea drepturilor civile din 1964 și Legea privind drepturile de vot din 1965 au fost adoptate”, a spus Meghan după ce cuplul a urcat împreună pe scenă. „Astăzi, putem continua această moștenire”.

Sursa foto: captură

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton