Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Detaliul neștiut până acum despre Marius Moga și Bianca Lăpuște: „Când am văzut-o pe Bianca, mi s-a părut…”

Detaliul neștiut până acum despre Marius Moga și Bianca Lăpuște: „Când am văzut-o pe Bianca, mi s-a părut...”

de Redactia Tvmania

Marius Moga (39) s-a însurat cu Bianca Lăpuște (27) în anul 2015, iar cei doi au împreună o fetiță. Marius și Bianca se înțeleg bine și pe plan profesional. Recent, artistul a oferit unele detalii necunoscute până acum despre mariajul lui cu fosta vedetă Pro TV, scrie libertatea.ro.

Marius Moga a povestit pentru revista VIVA! cum și-a cunoscut soția, în urmă cu ceva ani.

„Când am văzut-o pe Bianca, mi s-a părut o zână, i-am mai spus asta, a fost dragoste la prima vedere, dar, da, la început am legat o prietenie”, a spus Marius Moga.

Artistul a mai mărturisit că, la început, au ieșit „la întâlniri, apoi lucrurile s-au mișcat într-un curs natural, nu ne-am grăbit și cred că asta ne-a și ajutat să avem o relație atât de bine consolidată în momentul de față”.

„(…) mi s-a părut că suntem potriviți”

„Deviza noastră în general este spontaneitatea, iar eu și Bianca suntem două persoane creative și spontane. De când am cunoscut-o mi s-a părut că suntem potriviți unul pentru celălalt.

La începutul fiecărei relații există temeri, dacă am sta să le analizăm, nu ne-am mai bucura de viață”, a declarat Marius Moga.

Artistul a mai povestit că între el și soția sa nu există tensiuni în legătură cu zona profesională.

„Sincer, nu prea avem tensiuni legate de zona profesională, merge destul de lin partea aceasta, mai avem mici discuții legate de viziunea fiecăruia față de Maria, dar mereu se rezolvă imediat și acestea.

Ne ascultăm reciproc, ne iubim și ne respectăm, iar atunci când aceste elemente se îmbină, eu zic că ai rețeta ideală. Eu pun mare preț pe părerile Biancăi și pe plan profesional, la fel cum și ea pune pe ale mele atât profesionale, cât și personale.

În fiecare zi evoluăm împreună, nu văd un dezavantaj această relație profesională, ci o completare”, a spus Marius Moga despre colaborarea cu soția pe plan profesional.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Marius Moga (@iammariusmoga)

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton