Homepage  / Televiziune

Shade și Angie vin cu noi cazuri la Diva. Sezonul patru din „Detectivi particulari” are premiera în curând

Shade și Angie vin cu noi cazuri la Diva. Sezonul patru din „Detectivi particulari” are premiera în curând

de Mioara Tronaru,

Din 28 februarie, de luni până vineri, de la ora 19.00, serile de la Diva vor fi ocupate cu câte două episoade din sezonul al patrulea al serialului canadian „Detectivi particulari”, în original „Private Eyes” (2016), cu Jason Priestley și Cindy Sampson în rolurile principale.

Fostul jucător profesionist de hochei Matt Shade (Jason Priestley) și detectiva Angie Everett (Cindy Sampson) continuă să investigheze cazuri ciudate și misterioase care tulbură Toronto-ul și împrejurimile acestuia.

În sezonul al patrulea, vor avea de cercetat modul în care o glamuroasă petrecere Gatsby s-a transformat pe nepusă masă într-o tragedie, la fel ca și un celebru turneu de golf, ce se ascunde în spatele luminilor strălucitoare și a covoarelor roșii ale unui festival de film, dar și ce se întâmplă într-un bizar cult dedicat extratereștilor.

Shade și Everett au în față multe provocări profesionale, dar și viața lor personală merge mai departe și cei doi încep să-și pună întrebări despre viitor.

Ce e nou în sezonul 4

În afară de faptul că deține unul dintre rolurile principale ale serialului, actrița Cindy Sampson și-a încercat și talentele de regizor, iar unul dintre cele 12 episoade ale acestui sezon a fost realizat chiar de ea, scrie globaltv.com.

Printre fețele pe care le vom revedea în distribuție se numără: fiica lui Matt, Jules Shade (Jordyn Negri), tatăl lui Matt, Don Shade (Barry Flatman), Zoe Chow (Samantha Wan), ofițerul Danica Powers (Ruth Goodwin), Nora Everett (Mimi Kuzyk), inspectorul Mathilda Carson (Linda Kash). Dar vor fi și fețe noi, printre care cântăreața canadiană Keshia Chanté care va interpreta rolul Mia, o prietenă a lui Angie, sau Supinder Wraich în rolul Kate, prietena ofițerului Danica Powers.

Final?

Serialul canadian „Detectivi particulari”, care are la bază cartea „The Code” scrisă de G.B. Joyce, are, cel puțin deocamdată, cinci sezoane.

Ultimul a avut premiera în țara de origine, după niște filmări dificile în epoca COVID, în noiembrie 2020, iar episodul final s-a difuzat în februarie 2021.

Deși producătorii au fost dintotdeauna entuziasmați de serial și de audiențele pe care le făcea, vreo veste despre un al șaselea sezon nu a apărut până acum, iar fanii continuă să se întrebe dacă a fost sau n-a fost… finalul.

Dintre protagoniști, Jason Priestley nu a mai avut niciun proiect de-atunci, dar Cindy Sampson a filmat pentru „Escalation”, un film de acțiune în care interpretează un ofițer de poliție.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton