Homepage  / Vedete străine

Devin Ratray, actorul din „Singur acasă”, a fost arestat. Ar fi încercat să-și sugrume iubita

Devin Ratray, actorul din „Singur acasă”, a fost arestat. Ar fi încercat să-și sugrume iubita
7

de Roxana Mirea,

Devin Ratray, cunoscut pentru rolul din „Singur acasă” / „Home Alone”, a fost arestat miercuri, 22 decembrie, după ce autoritățile din Oklahoma City au emis un mandat privind o altercație pe care actorul a avut-o cu o femeie la începutul acestei luni. Identitatea femeii nu a fost dezvăluită, însă se speculează că ar fi vorba despre iubita lui.

Devin Ratray, actorul din „Singur acasă”, a fost arestat

Devin Ratray, actorul care l-a interpretat pe Buzz McCallister în „Singur acasă”, este implicat într-un scandal de proporții. Actorul a fost arestat miercuri, 22 decembrie, fiind acuzat de agresiune domestică și agresiune prin strangulare, potrivit înregistrărilor judecătorești online. Statul Oklahoma a emis mandatul de arestare marți, arată înregistrările. Cauțiunea actorului a fost stabilită la 25.000 de dolari, potrivit People.

Autoritățile au declarat pentru Fox News că Devin Ratray „s-a predat și a fost scos pe cauțiune în urma procesului”, miercuri.

Devin Ratray, actorul din „Singur acasă”, a fost arestat la o săptămână după ce poliția din Oklahoma City a declarat pentru People, pe 15 decembrie, că nu se așteaptă ca cineva să fie arestat, considerând cazul închis.

Potrivit unui raport de poliție, obținut de Page Six, femeia a susținut că Devin Ratray a lovit-o cu pumnul în față, i-a acoperit gura cu mâna și a încercat să o sugrume. Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Oklahoma City a confirmat incidentul, însă nu a dezvăluit identitatea femeii din motive legate de confidențialitate. Totuși, ar fi vorba despre iubita lui, iar evenimentul de agresiune fizică ar fi avut loc la un hotel.

Devin RatrayIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Devin Ratray, acuzat că și-a lovit iubita

Totul a început pe 9 decembrie, când Devin Ratray și iubita lui ar fi început să se certe la un bar. Femeia a spus că l-a lăsat să se întoarcă în camera lor de hotel, acolo unde a avut loc altercația fizică.

Inițial, un reprezentant al lui Devin Ratray nu a vrut să comenteze aceste informații, dar apoi, acesta a declarat că, „nu s-a întâmplat nimic fizic”, că a izbucnit o ceartă care i-a determinat pe cei doi să se despartă în acea noapte.

Surse au declarat că polițiștii au fost chemați la un hotel din Oklahoma City după cearta dintre Devin Ratray și iubita lui. Spiritele s-au calmat după separarea celor doi. Ea a primit o altă cameră și nimeni nu a fost arestat, la acel moment.

Devin Ratray a devenit faimos la începutul anilor ’90, jucând în primele două filme „Singur acasă”. L-a interpretat pe Buzz McCallister, fratele bătăuș al lui Kevin McCallister (Macaulay Culkin). Într-un interviu pentru People, Ratray, care și-a reluat rolul lui Buzz în filmul Disney+ „Home Sweet Home Alone”, a dezvăluit că este posibil să aibă loc o reuniune „Home Alone” cu distribuția inițială.

„Acest film a devenit o moștenire. Părinții le arată copiilor, copiii le arată nepoților și este ceva din care am făcut parte. Am ajuns să realizez că acest film este mai mare decât mine”, a declarat actorul la acel moment.

Sursa Foto: Instagran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton