Homepage  / Vedete străine

Devin Ratray, actorul din „Singur acasă”, acuzat că ar fi încercat s-o sugrume pe iubita lui. De la ce a pornit totul

Devin Ratray, actorul din „Singur acasă”, acuzat că ar fi încercat s-o sugrume pe iubita lui. De la ce a pornit totul
6

de Roxana Mirea,

Devin Ratray, actorul din „Singur acasă”, este acuzat că a agresat-o fizic pe iubita lui. Totul a început cu o ceartă, iar situația a degenerat. Polițiștii au fost chemați la fața locului. Oamenii legii au declarat că lucrurile s-au calmat după ce Devin Ratray și iubita lui s-au despărțit, ea primit o cameră separată la hotelul unde erau cazați.

Devin Ratray, acuzat că și-a lovit iubita

Devin Ratray, actorul care l-a interpretat pe Buzz McCallister în „Singur acasă”, este implicat într-un scandal de proporții. El este acuzat că și-ar fi agresat fizic iubita, potrivit TMZ. Sursa relatează că femeia a depus plângere la o zi după incidentul care a avut loc săptămâna trecută, susținând că Devin a lovit-o cu pumnul în față, i-a pus mâna pe gură și a încercat să o sugrume după o ceartă care a izbucnit între ei.

Surse au declarat că polițiștii au fost chemați la un hotel din Oklahoma City după cearta dintre Devin Ratray și iubita lui. Spiritele s-au calmat după separarea celor doi. Ea a primit o altă cameră și nimeni nu a fost arestat.

Un raport de poliție, obținut de Page Six, confirmă că un incident ca acesta a avut loc pe 9 decembrie, iar un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Oklahoma City a spus că nu au fost depuse acuzații. Cu toate acestea, din cauza confidențialității, părțile implicate nu sunt dezvăluite în raportul menționat anterior.

Devin-Ratray-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cum comentează evenimentul un reprezentant al lui Devin Ratray

Inițial, un reprezentant al lui Devin Ratray nu a vrut să comenteze acest informații, dar apoi, acesta a declarat că, „nu s-a întâmplat nimic fizic”, că a izbucnit o ceartă care i-a determinat pe cei doi să se despartă în acea noapte.

Devin Ratray a devenit faimos la începutul anilor ’90, jucând în primele două filme „Singur acasă”. L-a interpretat pe Buzz McCallister, fratele bătăuș al lui Kevin McCallister (Macaulay Culkin). Într-un interviu recent pentru People, Ratray, care și-a reluat rolul lui Buzz în filmul Disney+ „Home Sweet Home Alone”, a dezvăluit că este posibil să aibă loc o reuniune „Home Alone” cu distribuția inițială.

„Plănuiau o reuniune online și acum câteva zile, am intrat pe firul lor de chat de la mesagerie și am încercat să țin pasul cu Jed Cohen și Diana [Rein] și Terrie [Snell] și Angela Goethals și Hillary Wolf”, a spus el.

Deocamdată, nu se știe dacă scandalul în care este implicat Devin Ratray cu iubita lui va afecta aceste planuri.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton