Homepage  / Filme Online

„Dexter: New Blood” ne prilejuiește reîntâlnirea cu „Dexter” și încheie inspirat o poveste strălucită

„Dexter: New Blood” ne prilejuiește reîntâlnirea cu „Dexter” și încheie inspirat o poveste strălucită

de Andreea Hentea,

Gary Levine, președintele rețelei TV americane Showtime, a declarat că seria limitată „Dexter: New Blood”, care se va lansa în noiembrie, „va încheia așa cum se cuvine o poveste extraordinară”, scrie deadline.com. 

Serialul „«Dexter» este bijuteria coroanei pentru Showtime și nu i se făcuse dreptate până acum. Asta a fost întotdeauna pentru mine un ghimpe în coastă, dar a durat mult fiindcă am urmărit să vedem cum să facem cât mai bine această încheiere.

A durat ceva și până ce Michael (C. Hall, interpretul personajului principal, Dexter Morgan – n.n.) s-a hotărât să-și reia rolul și, de asemenea, suntem încântați și de revenirea lui Clyde Phillips (scenaristul producției – n.n.).

Acum am ajuns, în sfârșit, la o poveste pe care abia așteptăm să o arătăm lumii. Cum regulile spun că o serie nu poate fi limitată dacă este continuarea unui serial difuzat mult timp, hai să nu o numim serie limitată, ci eveniment special. Pentru mine, aici chiar este vorba despre un eveniment special, o revizuire a serialului «Dexter» și un final adecvat pentru o poveste strălucită”, a mai subliniat Levine.

«Dexter: New Blood» nu înseamnă sfârșitul personajului Dexter

Acesta a adăugat și că, „deși miniseria «Dexter: New Blood» înseamnă sfârșitul personajului Dexter, un spin-off nu este cu totul exclus.

Miniseria „Dexter: New Blood”, care va avea zece episoade și se va lansa pe 7 noiembrie, continuă acțiunea serialului de mare succes „Dexter”, difuzat din 2006 până în 2013.

Acesta urmărea viața lui Dexter Morgan (Michael C. Hall), un criminal în serie care ziua lucra la laboratorul criminalistic al Poliției din Miami, iar noaptea ucidea criminali pe care legea nu-i putea pedepsi.

De-a lungul timpului, serialul a primit patru premii Emmy, două Globuri de Aur și numeroase alte nominalizări. 

Miniseria „Dexter: New Blood” reia acțiunea de la finalul seriei, care ni-l înfățișa pe Dexter Morgan părăsind Sunshine State și mutându-se în orășelul fictiv Iron Lake, de lângă New York, ascunzându-se sub pseudonimul lui Jim Lindsay.

Realizarea noii miniserii a fost anunțată de canalul Showtime încă din octombrie, cu Clyde Phillips și Michael J. Hall readuși de atunci în echipă. Ulterior, s-a aflat și că personaje precum Debra Morgan (Jennifer Carpenter) sau Arthur Mitchell (John Lithgow) vor reapărea în miniserie, chiar dacă fuseseră ucise în serialul „Dexter”.  

Trailerul „Dexter: New Blood”, miniseria cu Michael C. Hall în rol principal

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=hA-oCTUrNfE&feature=emb_title&ab_channel=SHOWTIME
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton