Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Dexter” revine. Unul din cele mai apreciate seriale se întoace cu un mini sezon

„Dexter” revine. Unul din cele mai apreciate seriale se întoace cu un mini sezon

de Redactia Tvmania

Rețeaua de televiziune Showtime a anunțat că serialul „Dexter” revine pe micile ecrane cu un mini sezon de 10 episoade, la 7 ani de la finalul acestuia. 

Clyde Phillips va fi în continuare producătorul seriei, iar în rolul principal îl vom revedea pe Michael C. Hall, interpretul lui „Dexter” de-a lungul a 8 sezoane. 

Conform celor de la Showtime, producția va începe la începutul anului 2021 „cu o dată de premiere provizorie în toamna anului 2021”. 
 
„Dexter este o serie atât de specială, atât pentru milioanele sale de fani, cât și pentru Showtime, deoarece acest spectacol revoluționar a ajutat la plasarea rețelei noastre pe hartă cu mulți ani în urmă”, a declarat preștedintele Showtime Networks, Gary Levine. 

Detalii despre distribuție nu au fost încă oferite.   Seria originală a avut premiera în 2006 și a durat opt ​​sezoane înainte de a se termina în 2013. 
 
 Pe 10 mai 2017 a fost lansat un fake news care a dezamăgit fanii producției. Euforia Studios a publicat pe pagina de facebook un poster în care anunțat sezonul 9 al serialului, care ar fi urmat să fie lansat în septembrie 2018. Informația însă a fost dezmințită de actorul Michale C. Hall, care a declarat că este vorba despre o știre falsă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton