Din 10 martie, Codruţ Kegheş – adică, Dezbrăcatu’ de la „Cronica cârcotaşilor” – va prezenta şi „Cireaşa de pe tort” (de luni până vineri, de la ora 17.00, la Prima TV). Cum a fost atras în această „aventură” culinară televizată?
Destul de simplu, a dezvăluit Dezbrăcatu’ în revista „TV Mania” care apare pe piaţă luni, 3 martie. „M-a atras faptul că pe toată perioadă desfăşurării acestei emisiuni mâncarea şi băutura vor fi gratis. În plus, voi învăţa o grămadă de reţete pe care le voi pune în practică în bucătăria personală”, a spus el.
Dacă vă întrebaţi cam ce îl recomandă pe simpaticul “cârcotaş” pentru rolul de jurat al unei emisiuni gastronomice – pe lângă simţul umorului şi mărturisirea că “sunt un gurmand desăvârşit” –, ei bine, iată cum se laudă el: “La capitolul puncte forte, aş menţiona faptul că spăl toate vasele pe care le folosesc la gătit.”