Homepage  / Vedete româneşti

Ce spun Dezbrăcatu’ și Antonio Passarelli despre noul show de la Prima TV, „Aventurierii gustului”

Ce spun Dezbrăcatu’ și Antonio Passarelli despre noul show de la Prima TV, „Aventurierii gustului”

de Mioara Tronaru,

De luni, 21 martie, de la ora 20.00 la 22.00, la Prima TV, telespectatorii se pot delecta cu un nou show de aventură culinară și travel - „Aventurierii gustului”. Le vor fi gazde Dezbrăcatu’, alias Codruț Kegheș (48 de ani), și Antonio Passarelli (63 de ani), care au pornit cu rulota prin țară, în căutare de rețete „ca pe vremea bunicii”. „Aventurierii gustului” va avea 12 episoade, iar despre cum merg lucrurile ne-au povestit chiar cei doi prezentatori.

Cum ați ajuns să vă îmbarcați în această aventură?

Dezbrăcatu’: Ne cunoaștem de ceva ani buni și de la prima întâlnire am avut o chimie aparte, eu cu Antonio și cu fiul lui, Michael. Noi am ținut legătura și când a venit ideea de format, cei care au creat rețeta s-au gândit să ne pună împreună. Și nu au greșit!
Antonio Passarelli: Când m-au întrebat dacă vreau să mă bag, am zis, da! M-au sunat apoi și mi-au spus să vin. Cred că a fost un cumul de factori foarte pozitivi.

Cât de de mult vă cunoșteați înainte și cât de apropiați ați devenit după?

Dezbrăcatu’: Ne știam, aveam numerele de telefon în agendă, ne urmăream pe FB. Ne-am întâlnit la multe evenimente la care eu am fost MC, iar chef invitat special. Am făcut împreună lucruri interesante.
Antonio Passarelli: Prima dată, ne-am întâlnit acum 6 ani la un eveniment. Am descoperit ce om minunat este, am fost impresionat mai ales de chimia dintre noi.

Care a fost „ingredientul” care v-a apropiat cel mai mult?

Dezbrăcatu’: Banii foarte mulți.  Să o luați ca pe o glumă, vă rog. Ne-a apropiat plăcerea de a călători, dragostea de oameni, cunoașterea lor, a poveștilor, a rețetelor și a locurilor minunate.
Antonio Passarelli: Adevărul este că am avut norocul să lucrez în televiziune cu oameni de super calitate, de la Dan Bitmann la Teo Trandafir. Așa că întâlnirea cu Codruț a venit ca o continuare a colaborării cu un om extraordinar. Este un om incredibil, un magician, întotdeauna scoate ceva extraordinar la iveală din interiorul lui.
Dezbrăcatu’: Le mulțumim tuturor celor din echipa tehnică fără de care consumatorul de televiziune nu ar avea ce să vadă. Dobra, Nicu de la recuzită, Băneasa, Mișu, Cristi, Andrei.

Pe unde ați reușit să ajungeți?

Dezbrăcatu’: Din România, nu am fugit încă.  Am fost în multe locuri, am avut noroc de vreme bună, mai ales ca am început filmările pe 4 martie și era vreme de primăvară.
Antonio Passarelli: Ne gândim că, la următorul sezon, sigur ne vor trimite în Italia, la Capri, la Ischia, și apoi vom trece în Grecia și pe urmă la Miami. 

Ați început să filmați pe 4 martie…

Dezbrăcatu’: Am început pe 4 martie și suntem on going. Filmăm în locuri de vis din România, descoperim oameni și povești senzaționale.

Cum e călătoria? Conduceți voi sau aveți șofer, bucătar și menajeră?
Dezbrăcatu’:
Singurul șofer pe care l-am avut este Alin.
Antonio Passarelli: Dacă mai conduce Alin vanul o să ajungă bucătăria în șifonier. Codruț e singurul care știe să conducă!
Dezbrăcatu’: Eu cu rulota mai merg în viața de zi cu zi și dacă nu știi să o folosești la ce drumuri avem e grav… Avem toate condițiile, poți să oprești unde vrei. Oprim în fiecare seară când suntem la fimări în fața unei pensiuni, a unui hotel. Noi dormim în rulotă. Păstrăm banii de cazare.

Și… cine gătește și cine spală vasele? 🙂
Dezbrăcatu’:
Avem o bonă filipineză. 🙂 Desigur, mâncăm la familiile la care suntem. După, plecăm cu ce rămâne la pachet. 🙂
Antonio Passarelli: Codruț glumește. Nu avem bonă filipineză. Nici bon. 🙂 Eu sunt cel serios din grup, noi mâncăm la pachet, le cerem la pachet mâncare.

Care a fost gustul care v-a cucerit?
Dezbrăcatu’:
Am mâncat lucruri pe care nu le-am mai mâncat niciodată.
Antonio Passarelli: Și niște lucruri scârboase. Ne iertați, avem chef de glume. 😀

Spuneți că nu va fi numai despre mâncare, ci că va fi și umor. Care a fost cea mai amuzantă întâmplare?

Dezbrăcatu’: Când am rămas fără apă și a coborât să alimentez la un nene, am călcat într-un rahat de câine și m-am întors cu el în rulotă. Niște arome deosebite.
Antonio Passarelli: După, am dormit cu pantoful lui afară. 🙂
Dezbrăcatu’: A! Și am dat amândoi cu capul în patul de deasupra șoferului și am ajuns la RMN.

Ați găsit vreo rețetă care să vă surprindă? Despre care nu ați mai auzit până acum?

Dezbrăcatu’: Chiar acum: cocă în foaie! Nu am mai mâncat până acum. E un aluat pe care se pune zahăr, piper. Merge cu vin.

Dintre locațiile în care ați fost, unde v-ați mai întoarce oricând?
Dezbrăcatu’:
La Mari. Este o zonă de liniște, aer super curat, cazare. Sau la complex Geamăna și la Giurgiu. Și locațiile de pe drumul vinului. România este o țară minunată, cu multe locuri frumoase.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton