Homepage  / Articole

Dezbrăcatu şi Găinuşă îi fac concurenţă lui Cezar Ouatu

Dezbrăcatu şi Găinuşă îi fac concurenţă lui Cezar Ouatu

de Redactia Tvmania

Finala naţională Eurovision fuse şi se duse. În urma ei au rămas nemulţumiţii şi câştigătorul Ouatu, Cezar Ouatu, căruia Cârcotaşii de la Prima TV s-au gândit să-i dea în dar câteva ouă. Pentru voce, desigur! Apropo, ouăle sunt tot de la o vedetă sau mai bine zis de la găina ei.

Şi pentru că tot veni vorba, vă anunţăm că Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu’ s-au apucat de cântat. Norocul domnului Ouatu că n-au participat cei doi Cârcotaşi la Eurovision!

Cântăreaţa Bijou nu se complică cu astfel de competiţii muzicale, asta şi pentru că lansarea ei în muzică are legătură cu vestimentaţia, sau mai bine zis cu lipsa acesteia. Văzând-o cât de dezbrăcată umblă, Suleyman “Magneticul” s-a gândit să-i dea o mână de ajutor. Ca să nu-i îngheţe fărâma de talent de care dispune, el vrea să o facă cadâna lui şi să o bage la căldurică în harem.

Dacă n-ar fi îndrăgostită de Gigel Frone, pe care vrea să-l invite la o ţuică, doamna Tănţica sigur ar accepta propunerea lui Suleyman. Desigur, dacă i-ar fi adresată.

Şi pentru că încă mai sunt şi oameni cărora le pasă de ce pun pe ei, designer-ul Karl “Lagerseinfeld” vine la “Cronică” să ne spună care sunt tendinţele vestimentare de anul acesta. Şi străbunica lui Minune, Mimi Minunăreasa, vine în platoul emisiunii.

O veţi vedea, de asemenea, şi pe Alexandra Harra, fata celebrei prezicătoare Carmen. Se pare că celor două le-au cam murit lăudătorii, aşa că s-au lăudat singure americanilor că în România sunt un fel de “Kardashience”. Cică stau paparazzi ciorchine pe garduri, pe casă, pe sub casă, când vin ele în Românica, iar tabloidele umplu pagini întregi cu ştiri despre ele. Aşa să fie oare?

La “Cronică” atmosfera este paşnică, iar distracţia este în toi. Maximilian, Zhao şi Spike vă cântă despre “Domnişoare”,  Dezbrăcatu’ dă o raită la un târg de bărci, Ţociu şi Palade dau “Binterviu”, iar la “Top Ruşinică” vedetele autohtone se transformă în personaje de poveste.

Aşadar nu rataţi “Cronica Cârcotaşilor”, în această seară (miercuri, 13 martie), de la ora 20:30, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton