Homepage  / Articole

Dezbrăcatu’ susține Naționala de polo la JO

Dezbrăcatu’ susține Naționala de polo la JO

de Redactia Tvmania

Naționala de polo a României s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Londra, după 16 ani de absență de la o competiție de o asemenea anvergură. După ce, marți, a fost învinsă de echipa Statelor Unite, naționala României joacă diseară, de la ora 17.30, cu Ungaria, nimeni alta decât campioana olimpică.

Pentru a atrage atenția asupra performanței poloiştilor noștri, înainte de competiția din Marea Britanie, echipa de juniori i-a propus lui Dezbrăcatu’, de la Prima TV, să se implice într-un eveniment de susținere a echipei naționale de polo.

Cârcotașul a acceptat onorat propunerea și a pus la punct un splash-mob pentru Naționala de polo, prin care să-i determine pe români să fie alături de poloişti. Splash-mob-ul a constat în punerea în scenă a unui antrenament surpriză al jucătorilor din Naționala de juniori, printre oamenii prezenți la un bazin din Capitală.

Astfel, înarmat cu un fluier și o portavoce, Dezbrăcatu’ a devenit pentru o zi antrenorul echipei de polo juniori. Cârcotașul și-a luat în serios rolul și le-a dat sportivilor câteva indicații prețioase. El i-a îndemnat să nu vorbească la telefon în timpul competiției, să calce apa cât se poate de repede pentru a se ridica la suprafață, iar dacă vor întâlni englezoaice frumoase să nu ezite să le spună “I love you”, în traducere à la Dezbracatu’ “hai la vie, că s-au copt aracii”.

Reprezentația i-a binedispus pe cei prezenți la bazin. Oamenii i-au aplaudat pe jucători, s-au amuzat de indicațiile Cârcotașului de la Prima TV și au profitat de ocazie pentru a face o ședintă foto ad-hoc.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton