Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dezvăluirea făcută de Iulia Vântur, după 10 de relație cu Salman Khan. „Am muncit mult la el”

Dezvăluirea făcută de Iulia Vântur, după 10 de relație cu Salman Khan. „Am muncit mult la el”
8

de Andra Stana,

Iulia Vântur a dezvăluit recent un amănunt inedit, așteptat cu emoție de fanii săi și ai starului indian Salman Khan. Fosta vedetă Pro TV a menționat că a lucrat intens pentru a-și vedea visul cu ochii.

Anunțul făcut de Iulia Vântur, după 10 ani de relație cu Salman Khan

Acum un deceniu, Iulia Vântur a plecat definitiv din România și s-a stabilit în India, acolo unde trăiește o discretă poveste de dragoste cu Salman Khan, scrie libertatea.ro. În ultima vreme, fosta prezentatoare de la Pro TV s-a ocupat de un proiect special. Iulia Vântur a lucrat la un documentar despre viața iubitului ei.

Acum, vedeta a anunțat că filmările s-au încheiat și că documentarul este în proces de montare. În perioada următoare, proiectul de suflet al Iuliei Vântur va avea premiera.

„Documentarul despre viața lui Salman Khan pe care l-am făcut e în editare. Am muncit mult la el. Îi vom face o lansare frumoasă, care cu siguranță o să vă placă”, a declarat Iulia Vântur pentru cancan.ro.

Artista are o carieră de succes pe plan internațional. În prezent, Iulia Vântur este în discuții pentru al doilea turneu în Statele Unite ale Americii.

„În prezent, am piese noi la care lucrez. Le voi filma și videoclipuri. Suntem în discuție și pentru un turneu în America.”

Mai mult, în aceste zile, vedeta se află în Londra, unde filmează o piesă pentru un film de la Bollywood. „Sunt la Londra pentru filmările unei piese ce va fi parte dintr-un film de Bollywood. Eu nu joc, doar cânt.”

Cum arăta Iulia Vântur când s-a lansat la Pro TV

În 2006, Iulia Vântur a cunoscut succesul odată cu lansarea emisiunii „Dansez pentru tine”, show pe care l-a prezentat la Pro TV, alături de Ștefan Bănică. Înainte de acest pas uriaș în cariera ei, vedeta a prezentat știrile în prime time și weekend la același post de televiziune. Iată cum arăta Iulia Vântur la începutul carierei sale, acum mai bine de 15 ani.

Iulia Vântur a urcat pentru prima dată pe scenă ca manechin, pe când avea doar 15 ani. Apoi, ea a devenit prezentatoare TV la un post de știri local, urmând apoi să prezinte știrile la o televiziune din Iași. Iulia Vântur și-a început ulterior aventura la Pro TV, lucrând la PRO TV Iași, acela fiind momentul care a reprezentat piatra de temelia a succesului ei ulterior.

Iulia Vântur a primit oportunitatea de la prezenta Știrile PRO TV, intrând astfel în liga mare a vedetelor trustului PRO, iar în 2006 a devenit prezentatoarea show-ului de succes „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică.

Aparițiile sale pe micul ecran erau spectaculoase, fiind îmbrăcată în ținute sclipitoare și având mereu zâmbetul pe buze. Astfel, Iulia a devenit una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din țara noastră. Au trecut mai bine de 15 ani de când Iulia a devenit prezentatoarea show-ului de la Pro TV, însă timpul parcă a stat în loc pentru ea. Comparând îmaginile din trecut cu cele pe care le publică acum pe rețelele sociale, Iulia Vântur pare neschimbată.

De 10 ani de zile, viața Iuliei s-a schimbat complet. Ea a plecat din România și s-a mutat în India, unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, actorul bollywoodian Salman Khan. De asemenea, ea a renunțat la televiziune și a început o carieră în muzică, fiind acum o artistă apreciată la nivel internațional.

 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton