Homepage  / Știri / Televiziune

Dezvăluiri din culisele „Masked Singer”: „La demascare, toată lumea iese din platou!”

Dezvăluiri din culisele „Masked Singer”: „La demascare, toată lumea iese din platou!”

de Ioana Maria,

"Masked Singer", probabil cel mai secretos show tv de la noi, revine la Pro TV din 9 septembrie. Producătorii emisiunii au povestit câte ceva din culise, în cadrul unui interviu.

Dacă multă lume se întreba cine știe care sunt persoanele din spatele costumelor, acum s-a aflat. Din cei peste 200 de oameni responsabili cu realizarea emisiunii, numai 15 știu identitatea măștilor.

Trebuie să mă asigur că totul iese perfect. De la ceea ce se întâmplă pe scenă, până la tot ceea ce se întâmplă în spatele scenei. De la programul vedetelor, care trebuie să fie foarte bine pus la punct, trebuie să mă asigur că ajung la timp. Din 200 de persoane, doar 15 știu identitatea măștilor. La demascare, toată lumea iese din platou, în afară de persoanele de la tehnic pentru că e musai să fie pentru a putea face filmările.

Daniela Preda, producător executiv ”Masked Singer”

Telefoanele se sigilează la intrarea în platou

Un alt lucru interesant este faptul că numai anumite persoane au voie cu telefonul mobil pe platourile de filmare. Toți ceilalți trebuie să le lase la intrare, ca să nu existe riscul să apară poze sau detalii de la filmări.

”Nu este permis accesul în platou cu telefoanele. Ele se sigilează la intrarea în platou”, a spus Daniela Preda.

Cu toate că există reguli stricte, emisiunea este spectaculoasă, iar filmările, la fel.

Este un show care cere foarte multă energie, foarte multă acțiune, e un party continuu și trebuie să conectăm publicul cât mai bine, pentru că e parte integrantă a acestui show. Ei hotărăsc măștile care merg mai departe. Un lucru pe care nu-l vedeți la televizor e faptul că se lucrează cu mare bucurie, cu mare dedicare.

Cătălin Neamțu, scenarist la ”Masked Singer”
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton