Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dezvăluiri incendiare! Ioana Petric, proiecte mărețe pentru vara aceasta: „O să îmi iau pasiunile și o să le duc la următorul nivel”

Dezvăluiri incendiare! Ioana Petric, proiecte mărețe pentru vara aceasta: „O să îmi iau pasiunile și o să le duc la următorul nivel”
6

de Redactia Tvmania

Ioana Petric se pregătește de vacanța mare! La finalul unui alt sezon de „Cronica cârcostașilor”, dar și a emisiunii „Hai cu fetele”, frumoasa prezentatoare de la Prima TV are planuri mărețe în perioada următoare.

Ioana Petric intră în vacanță abia în luna iulie. Deși a terminat filmările pentru ambele emisiuni pe care le prezintă la Prima TV, frumoasa prezentatoare a mai avut câteva proiecte. În paralel se pregătește însă de o vară pe măsura muncii depuse în ultimul an!

„Când vine vorba de călătorii, slabe șanse să mă dau în lături. În ciuda așteptărilor, în perioada pandemiei m-am plimbat mai mult decât oricând. A fost mai complicat puțin cu organizarea și au apărut și situații neprevăzute, dar nu a fost imposibil. Acum că sunt și vaccinată e mai simplu.  O să plec câteva săptămâni în Grecia, după care nu știu exact. În mod sigur vreau să ajung undeva la surf, dar nu m-am decis încă în privința destinației”, a povestit Ioana Petric pentru TVMania.

Pentru că vacanța se anunță una îndelungată, Ioana Petric ne-a dezvăluit și care sunt activitățile care o relaxează și îi încarcă de fiecare dată bateriile:

„Călătorii, surf și snowboard. Astea sunt activitățile care îmi încarcă bateriile cel mai tare, în ultima vreme. Mai nou mi-am luat și skateboard…uneori am senzația că îmi trăiesc a două adolescență :)) Aaa, și să nu uit de scris, pentru că de curând mi-am readus aminte cât de mult îmi place și că pentru mine e terapie curată”, a mai spus prezentatoarea.

Ioana Petric, proiecte surpriză: „O să îmi iau pasiunile și o să le duc la următorul nivel”

Din toamnă, Ioana Petric va reveni la cârma emisiunii „Cronica Cârcotașilor”, însă ne-a dezvăluit că pregătește cât de curând o serie de noi proiecte surpriza:

„Mă gândesc să îmi extind activitatea atât online cât și offline și asta se va întâmplă în viitorul foarte apropiat. Am multe idei și planuri mărețe, dar urmează să aflați mai multe cât de curând. Indiciu: o să îmi iau pasiunile și o să le duc la următorul nivel”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton