Homepage  / Știri / Televiziune

Dezvăluiri neașteptate! Ce l-a convins pe Alex Bogdan să se alăture show-ului „Masked Singer”: „Veneam și gratis la PRO!” |EXCLUSIV

Dezvăluiri neașteptate! Ce l-a convins pe Alex Bogdan să se alăture show-ului „Masked Singer”: „Veneam și gratis la PRO!” |EXCLUSIV

de Redactia Tvmania

Filmările la „Masked Singer România”, sezonul 2, difuzat în toamnă de Pro TV, au început deja! Un nou prezentator (Pavel Bartoș) și un nou jurat, Alex Bogdan, iar producătorii nu se opresc aici cu surprizele!    Alex Bogdan este actor, regizor și iubește să se afle pe scena teatrului. Iată că 2021 a venit cu o propunere la care nici el nu se aștepta! Actorul a făcut parte din echipa emisiunii „Mondenii' de la Prima TV, unul dintre rolurile memorabile pe care le-a interpretat fiind cel al Rachetzului. După ce a ales ca pentru o vreme să lipsească de pe micile ecrane, iată că actorul de 35 de ani revine la tv, la Pro TV, în emisiunea „Masked Singer'. Alex Bogdan a vorbit cu TVMania despre lucrurile care l-au convins să accepte invitația celor de la Pro TV:  

„Iubesc provocările, în aceeași măsură în care sunt îngrozit de ele. Cred că orice schimbare pentru un om poate provoca un șoc emoțional. Ești nevoit să o iei de la început, să fii iar în starea de elev, gata să înveți, pentru că ce știai tu, nu se mai aplică. Cred că asta se întâmplă acum cu mine, cu provocarea Masked Singer România. Este ceva ce nici nu visam că poate să mi se întâmple mie. Nici acum, când scriu asta, nu-mi vine să cred că sunt parte din juriu. Eu, în juriu? Doamne, îmi bubuie inima de emoții. Dar evident, sunt și extrem de bucuros că am șansa asta și sper să fac o figură frumoasă în acest show. Când mi-au zis că mă și plătesc pentru treaba asta, a fost cu atât mai bine. 🙂 Veneam și gratis la PRO!”, a dezvăluit Alex Bogdan în exclusivitate pentru TVMania.

 Alex Bogdan: „Viața are puțină ironie și mult umor”

Actor cu o vastă experiență în lumea teatrului și cinematografiei, Alex Bogdan își va folosi talentul de imitator pentru a se apropia de măști și a le face să-i ofere mai multe indicii.

„M-a impresionat culoarea show-ului, explozia și energia cu care erai invadat acasă. Eu m-am uitat împreună cu iubita mea, și chiar încercam să ghicesc  cine se ascunde sub mască. N-am reușit niciodată să ghicesc pe nimeni, și chiar îi spuneam în glumă că n-aș fi bun de detectiv că nu reușesc să detectez pe nimeni. Dar iată, viața are puțină ironie și mult umor și mi-a venit rândul pe scaunu de detectat. Cică nu e voie nici cu copiat, așa mai aveam o șansă… aia e, mă descurc eu cumva. 🙂 Îți spun sincer că nu m-am uitat cap coadă la varianta de peste ocean. Am văzut mici bucățele pe net și cam atât. Îmi place ideea că e ceva atât de nou și vreau să văd ce simt în legătură cu asta. Ador că este un format în care ideea principală este joaca. O joacă de copii mari. Iubesc muzica, și iată este o ocazie pentru mine să mă întâlnesc cu ea față în față”, a mai declarat Alex Bogdan pentru TVMania.

 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton