Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dezvăluiri neașteptate! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Adda

Dezvăluiri neașteptate! Cu ce probleme de sănătate se confruntă Adda
6

de Redactia Tvmania

O bună perioadă de timp Adda s-a ferit să vorbească public despre problemele sale de sănătate, deși de multe ori își anunța fanii că se află în vizită la doctori.

Abia în urmă cu o lună Adda a dezvăluit pe rețelele de socializare cu ce probleme de sănătate se confruntă, iar acum a vorbit despre cauzele care duc la apariția acestei afecțiuni. Cântăreața își dorește să-i ajute pe cei care au primit un diagnostic la fel ca al ei.

La începutul lunii februarie Adda mărturisea că de aproximativ șase luni suferă de dermografism. Boala se caracterizează printr-o sensibilitate la atingeri. Artistei îi apar răni pe piele, la o simplă atingere. Acum, Adda a aflat ce i-a provocat această problemă în organism.

„Dezechilibre, din toate punctele de vedere! Stil de viaţă, alimentaţie, stres, gânduri, oboseală cronică, medicamente luate în exces când nu este cazul. Mai ales antibiotice şi antiinflamatoare. Dar nu ne spune nimeni asta. Nu suntem educaţi în sensul ăsta! Nu suntem educaţi să prevenim, suntem educaţi să tratăm simptome! Ah, şi excitanţii pentru creier: ciocolată, zahăr, cofeină. Ne dau un boost de energie ca să «rezistăm»… până când se rupe lanţul şi în interiorul nostru se produce un efect de domino şi cade totul, rând pe rând”, a scris Adda pe Instagram.

Vizitele la medici au devenit deja o rutină pentru Adda, unde a reușit să primeascp ajutorul de care avea nevoie. Adda le-a povestit şi celor care se confruntă cu aceeaşi boală despre paşii pe care ea i-a urmat.

„Am început o detoxificare puternică, atât fizică, cât şi psihică. Lucrez cu doctori specializaţi în medicină cuantică şi psihoterapie. Ţin o dietă strictă şi iau suplimente. Cu timpul, mă voi vindeca trup şi suflet!”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton