Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dezvăluiri neașteptate! Kim Kardashian și Kanye West locuiesc separat de un an de zile

Dezvăluiri neașteptate! Kim Kardashian și Kanye West locuiesc separat de un an de zile

de Redactia Tvmania

Dezvăluiri neașteptate apar în presa tabloidă din America, după ce căsătoria dintre Kim Kardashian și Kanye West este din ce în ce mai mult pusă la încercare.

Deși în urmă cu câteva luni se spunea că cei doi locuiesc în colțuri diferite ale casei în perioada izolării pentru a evita discuțiile, surse spun că Kim și Kanye nu mai locuiesc împreună de un an de zile. 

Se pare că raperul locuiește în Wyoming acolo unde are o fermă în valoare de 14 milioane de dolari, iar Kim îl vizitează o dată pe lună alături de cei patru copii pe care îi au împreună. Este cunoscută dorința lui Kanye de câțiva ani de pleca din California, întrucât nu se regăsea cu acel stil de viață cu care soția lui era obișnuită de mic copil. 

În mod clar, distanța dintre cuplu a fost una din sursele care l-au determinat pe Kanye să facă declarațiile care au surprins pe toată lumea, dezvăluind că își dorește să divorțeze de Kim încă de acum 2 ani.  Mai mult, după ce și-a cerut scuze public pe Twitter soției sale, Kanye a scris pe Twitter că „Familia mea trebuie să locuiască lângă mine”. 

Astfel sunt confirmate din nou dorințele lui Kanye, însă Kim nu poate pleca din Los Angeles, mai ales că acolo filmează pentru reality show-ul „Keeping up with the Kardashians”, dar are și diferite afaceri, printre care și compania de produse cosmetice KKW Beauty. 

„Kanye a locuit în Wyoming în ultimul an. Kim merge aproximativ o dată la cinci săptămâni și îi duce și pe copii acolo”, a spus o sursă pentru UsWeekly, care a adăugat:„ Nu au petrecut timp împreună pentru că el și-a mutat viața complet la Wyoming însă nu este locul unde viața lor se desfășoară, unde copiii învață sau unde este familia lor”. 

Pe lângă acestea, o sursă a declarat pentru People faptul că soția sa, Kim, consideră că cel mai înțelept lucru în acest moment este să „stea distanțați o perioadă”. Considerând că „nu este sănătos ca ea să fie în preajma lui și, în mod sincer, nu este un mediu sănătos nici pentru copii. Trebuie să se regăsească înainte de a fi partener sau tată’, au mai spus surse apropiate vedetelor.

 
 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton