Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dezvăluiri șocante despre Adela Noriega. Actrița ar avea un fiu secret cu fostul președinte al Mexicului

Dezvăluiri șocante despre Adela Noriega. Actrița ar avea un fiu secret cu fostul președinte al Mexicului

de Redactia Tvmania

Despre faimoasa actriță mexicană de telenovlă Adela Noriega s-a scris, la un moment dat, că ar avea, în secret, un copil cu fostul președinte al Mexicului Carlos Salinas de Gortari, cu care a avut o relație în 1988. Se pare că, deși s-a retras din viața publică, viața actriței încă prezintă interes pentru presa și publicul din Mexic, iar acest fiu despre care s-a tot scris există și are 32 de ani. 

 

Viața personală a Adelei Noriega a fost și încă este un mister. Aceasta a ținut întotdeauna inimitatea sa departe de ochii presei și chiar și plecarea sa din viața publică a fost un mister. Frumoasa actriță ar fi avut o relație cu fostul lider al Mexicului, Carlos Salinas de Gortari,  în 1988, pe vremea când Adela juca în telenovela „Dulce desafia”, care a făcut-o celebră. Iar multe publicații au scris chiar că cei doi au un fiu secret împreună, despre care niciunul nu a vrut să vorbească niciodată. Ei nu au negat, dar nici nu au confirmat zvonul. 

Cu toate acestea, presa din Mexic susține că fiul există. Se pare că Adela s-ar fi afișat cu el în anii săi de glorie, iar copilul o însoțea din când în când la filmări, însă îl prezenta tuturor ca fiind nepotul ei. 

Jurnalistul Jorge Carbajal a dezvăluit recent, în cadrul unei emisiuni online, că Adela ar fi avut într-adevăr un fiu cu fostul președinte. Băiatul se numește Carlos Rodrigo Salinas Noriega și ar avea 32 de ani. Se pare că fiul actriței, care a dispărut de pe micile ecrane în 2008, are mai multe locuințe și își petrece timpul în Statele Unite, Europa și Mexic. 

Mai mult decât atât, tânărul bărbat ar avea o locuință în Miami și se pare că se ocupă de afacerile imobiliare ale actriței. El ar fi și cel care îi administrează averea mamei sale care s-ar ridica la suma de 2 milioane de dolari. 

 

 

 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton