Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dezvăluirile emoționante făcute de Vlad Gherman. Ce a spus actorul despre iubita sa, Oana Moșneagu. „Nu îl voi uita”

Dezvăluirile emoționante făcute de Vlad Gherman. Ce a spus actorul despre iubita sa, Oana Moșneagu. „Nu îl voi uita”
10

de Andra Stana,

Vlad Gherman se numără printre cei mai îndrăgiți actori de la noi. În prezent, actorul din „Adela” trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de colega sa de breaslă, Oana Moșneagu. Recent, vedeta Antena 1 a publicat un mesaj plin de emoție, în care a făcut un fel de recapitulare a anului 2022.

Cu toate că acum este împlinit pe toate planurile, artistul a dezvăluit că anul ce aproape a ajuns la final a fost unul plin de provocări.

Vlad Gherman a fost sincer și a împărtășit cu fanii din mediul online că nu va uita prea curând tot ce a trăit anul acesta. Actorul a scris, în textul alăturat unui reel pe Instagram, că momentele grele prin care a trecut „au fost presărate cu momente minunate”. Iar acestea i se datorează iubitei sale, Oana Moșneagu.

In ciuda acestui reel, a fost un an greu. 2022 e un an pe care nu îl voi uita prea curând, dar asta și pentru că momentele grele prin care am trecut au fost presărate cu momente minunate pe care le-am trăit cu Oana! Aici am pus o mică parte din ele (atât cât m-a lăsat sunetul de reel) Weekend fain s-aveți!  #recap #2022”, a scris Vlad Gherman.

Vlad Gherman a comparat-o pe Oana Moșneagu cu fosta iubită

După ce s-a despărțit de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și-a găsit fericirea în brațele colegei sale din „Adela”, actrița Oana Moșneagu. Actorul din serialul de la Antena 1 a vorbit despre relația pe care o are cu actuala iubită și a făcut, fără să vrea, o comparație cu fosta.

vlad-gherman-oana-mosneagu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Vlad Gherman a spus că actuala iubită este prima femeie matură cu care a fost într-o relație.

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, mărturisește actorul pentru OK! Magazine.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton