Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dezvăluirile neașteptate făcute de Delia. Ce a spus artista despre soțul ei

Dezvăluirile neașteptate făcute de Delia. Ce a spus artista despre soțul ei
5

de Redactia Tvmania

Delia Matache este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Vedeta a fost în centrul atenției în această perioadă. Totul a început cu zvonurile cum că ar fi însărcinată, iar acum a făcut câteva dezvăluiri inedite despre viața ei privată. Ce a spus cântăreața despre viața alături de soțul ei.

Încă de când s-a cunoscut cu Răzvan Munteanu, multă lume a spus că artista a tras lozul câștigător, dând peste un soț milionar. Delia nu a comentat această informație până de curând. După mulți ani în care s-a speculat că soțul ei ar învârti banii cu lopata, artista a explicat cum stă, de fapt, treaba, scrie spynews.ro.

Mai precis, în timp ce se îndrepta de la un concert la altul și foarte obosită a explicat că, în ciuda speculațiilor cum că soțul ei ar fi bogat, ea trebuie să muncească pentru a avea ceea ce își dorește.

(…) Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor că soțul Deliei este milionar. Voi credeți că, dacă era milionar, eu mai stăteam să îmi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini?(…)”, a spus revoltată Delia Matache pe contul ei de Instagram.

deliaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Delia, dezvăluiri din viața privată

Delia a continuat dezvăluirile legate de banii pe care s-a tot zvonit că i-ar avea soțul ei. Vedeta Antena 1 a explicat că ea este cea care aduce cei mai mulți bani în casă. Totodată, artista a pus punctul pe „i”: ea este cea care pune pâinea pe masă.

Dacă e milionar, de ce fac asta de ani de zile? De ce? Fac asta pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu.„, a mai afirmat Delia.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton