Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Diana Bart revine la „Focus Magazin”

Diana Bart revine la „Focus Magazin”

de Redactia Tvmania

Diana Bart revine de astăzi la pupitrul știrilor Focus Magazin, emisiunea de mondenități a postului Prima TV, difuzată de luni până joi, de la 23.45.

În luna mai, Diana Bart a născut o fetiță, Maira, devenind mamă pentru prima oară, iar acum se pregătește să revină pe sticlă:

„Am o carieră de 13 ani în televiziune, la care am muncit foarte mult și pe care vreau să o păstrez cât mai mult timp, iar pe sticlă e nevoie de expunere. Și pentru că timpul îmi permite, am decis să mă întorc acum. Pentru că la ora la care eu plec spre redacție, atunci ajunge Mihai (n.r. soțul ei) acasă de la birou. Îi dau Mairei să mănânce chiar înainte să plec, iar dacă va mai avea nevoie până mă întorc, îi las lapte în biberon”.

Vedeta Prima ține foarte mult ca Maira să nu crească cu bone și, până acum, atât ea, cât și soțul ei s-au descurcat de minune și singuri, chiar dacă au de furcă, nu foarte des, cu crizele de colici ale Mairei, pe care le calmează cu răbdare și dragoste.

„Vorbesc tot timpul cu ea și îi acord toată afecțiunea mea, ca să simtă că are aici un ajutor de nădejde până învață ea să dea piept cu viața”, a povestit Diana despre cum construiește relația cu cu fetița ei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton