Homepage  / Vedete româneşti

Diana Bart, singură în emisiunea de la Prima TV: „Sincer, îl cam plâng pe Cove”. EXCLUSIV

Diana Bart, singură în emisiunea de la Prima TV: „Sincer, îl cam plâng pe Cove”. EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

De mai bine de 9 ani, Diana Bart prezintă știri mondene, prin urmare știe exact ce prespune să fii vedetă în România. Dincolo de talent e nevoie de educație și muncă, dar și de timp. Timp pe care vedeta Prima TV îl împarte între emisiune, familia sa, designul de interior și pasiunea pentru gătit.

Înainte de „Flash Monden” la Prima TV, Diana Bart ( 41 de ani) a fost reporter și a prezentat și știrile la un post de știri. Din această toamnă, prezentatoarea TV a rămas din nou singură în platoul emisiunii „Flash Monden”, după ce partenerului său de prezentare, Cove (Gabriel Coveșeanu), i-a fost încredințat un alt proiect, la același post, emisiunea-concurs „Primii câștigă”. 

Ai rămas, din nou, singură la „Flash Monden”. Cum e fără Cove? 😉

 Sincer, îl cam plâng pe Cove, parcă nu mai e entertainment fără el. Mai ales că am făcut o echipa faină de la bun început, ne completăm tare bine. Este un om de televiziune și actor, este talentat, e altceva atunci când îl ai ca partener de prezentare, e totul mai interactiv, mai natural. Dar, știind că este implicat într-un proiect nou, îi urez succes, știu că poate face față ușor oricărei provocări! Și abia aștept să te întorci, Cove! Stiu și că citește TVMania și-mi vede mesajul. 🙂 

Prezinți știri mondene de multă vreme. Care este prototipul unei vedete din România, din observațiile tale?

 Este greu de răspuns la această întrebare, pentru că, din păcate, se cam pierd vedetele adevărate între atât de multe personaje intens mediatizate, deși nu fac nimic remarcabil. Prezint știri mondene de 9 ani și pot spune că această titulatura se acordă acum mult prea ușor și oricui. Dar vedetă este un actor, un artist din diverse domenii, un sportiv mare, o persoană publică. O vedetă este cineva admirat de multe lume, cineva care poate fi un exemplu de urmat. 

Și ce nu ar trebui să lipsească din „fișa postului” în cazul unei vedete? 😉

Nu ar trebui să-i lipsească talentul, și nu la figurat, ci la propriu. Nu ar trebui să i lipsească educația și portofoliul. 

Cum arată programul tău din ultima vreme?

Mă trezesc la 7 dimineața și mi se închid ochii chiar în timp ce le citesc fetelor povestea, seara, la 20:30. Aș vrea ca ziua să fie de 30 de ore, poate atunci mi-ar ajunge timpul pentru tot ceea ce mi doresc să fac. Mă împart între copii, familie… și carieră. Încerc să găsesc timp și pentru mine, pentru că am nevoie de mișcare, de sport, de relaxare, de momente cu prietenele, cu prietenii. Chiar dacă zilele sunt atât de pline, mă bucur de toate momentele. 

Și care a fost cea mai mare provocare de când ești mămică?    

Să fiu mămică de două fetițe, să reușesc să-mi împart dragostea egal, să nu simtă nici o clipă niciuna, indiferent de ce ar face, că e vreo diferența între ele. 

Diana_Bart-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton