Homepage  / Vedete româneşti

Diana Bulimar și Larisa Iordache, primele declarații după ce au fost eliminate de la America Express 2023. „Îmi era rușine să le spunem celor de acasă că am ieșit”

Diana Bulimar și Larisa Iordache, primele declarații după ce au fost eliminate de la America Express 2023. „Îmi era rușine să le spunem celor de acasă că am ieșit”
9

de Roxana Mirea,

Diana Bulimar și Larisa Iordache au fost eliminate de la America Express, aseară, 25 ianuarie 2023. Colegii lor de competiție, dar și cei de acasă au fost surprinși de un asemenea deznodământ. Cele două campioane au fost copleșite cu mesaje de susținere de la fanii lor. Acum, după ce toată lumea a aflat că ele au fost primele care au părăsit competiția de la Antena 1, Diana Bulimar și Larisa Iordache au făcut și primele declarații.

Diana Bulimar și Larisa Iordache, după ce au fost eliminate de la America Express 2023

Trei echipe au participat la cursa pentru ultima șansă. Jean și Dinu Gavril, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla și Diana Bulimar și Larisa Iordache au luptat cu toate forțele, însă ultimele care au ajuns la Irina Fodor au fost gimnastele, iar totemul a fost roșu.

După ce s-a aflat că ele au fost eliminate de la America Express 2023, Diana Bulimar și Larisa Iordache au revenit cu primele declarații pe acest subiect, în mediul online. Campioanele au fost copleșite cu mesaje de la fanii lor.

Apreciez fiecare mesaj și fiecare comentariu pe care îl primesc de la voi și vă mulțumesc pentru valul de iubire pe care îl transmiteți către mine cu atâta căldură. Însă, vreau să mă mai spus ceva… Jocul este joc și așa cum se știe, competiția o poate câștiga un singur concurent sau, în cazul America Express, o singură echipă. Nu a fost ușor pentru nimeni și fiecare echipă a luptat pentru a merge cât mai departe în această competiție. Cei mai buni și cei mai norocoși să câștige! Despre asta este jocul!” a scris Larisa Iordache pe Instagram.

„Viața îți oferă experiențe încununate de glorie sau nu, însă este important să ai prilejul de a învăța ceva! Am trăit momente și stări exact ca într-un carusel. Am alergat, am plâns și am râs, însă am realizat că poți face față și acelor lucruri cărora nu credeam că pot să mă descurc o secundă.

Cam atât de aici din America Express pentru noi, daaaar rămânem alaturi de concurenții ce au rămas în acest show plin de surprize!!!

Gimnastele vă pupă”, a mai scris Larisa în mediul online.

diana-bulimar-si-larisa-iordache-dupa-ce-au-fost-eliminate-de-la-america-express-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Diana Bulimar: „N-am înțeles de ce am ieșit din acea aventură nebună”

La rândul ei, Diana Bulimar a făcut primele declarații după ce ea și Larisa Iordache au fost eliminate de la America Express 2023. Campioana a spus că i-a luat câteva zile ca să înțeleagă de ce a trebuit să părăsească competiția. În plus, tot ea a mărturisit că le-a fost rușine să le spună celor de acasă că au fost eliminate.

Momentan sunt copleșită de emoții, dar WOW! Faptul că am ieșit primele dintr-o competiție chiar m-a afectat și da, știu că ține de mult noroc. După primele trei zile, n-am înțeles de ce am ieșit din acea aventură nebună. Nu știam ce să fac. Mai mult de atât, îmi era rușine să le spunem celor de acasă că am ieșit. Exact ca în sport, mă așteptam să lupt mai mult, dar poate totuși nu era doar despre asta. Văd mesajele de la voi și sunt foarte multe. Nu mă așteptam la asta și mi-aș dori să vă iau pe toți în brațe… Vă mulțumesc”, a scris Diana Bulimar pe Instagram.

„A fost…o adevărată aventură! Lucruri pe care nu le poți simți și înțelege decât dacă treci prin această poveste. Oameni, locuri, trăiri diferite. Să dormi în fiecare seară la o persoană nouă, să nu știi ce te așteaptă a doua zi, unde ajungi, ce mănânci, unde vei pune seara capul să dormi!

Sunt recunoscătoare că am avut parte de această experiență! Mulțumesc celor care ne-au susținut, v-am simțit alături și m-a bucurat imens că sunteți aici. Mi-aș fi dorit să vedeți mai mult din parcursul nostru.

Mulțumesc! Vă iubește Litlle D din lotul olimpic”, a mai scris Diana Bulimar.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton