Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Diana Dumitrescu a păstrat costumul Reginei

Diana Dumitrescu a păstrat costumul Reginei

de Redactia Tvmania

Până la toamnă, când revine cu un nou rol într-o producţie marca Acasă, Diana Dumitrescu (29 de ani) poate fi revăzută pe micile ecrane în „Regina”, povestea cu ţigani care o făcea cunoscută în urmă cu cinci ani.

„Oamenii s-au îndrăgostit foarte repede de Regina, ţiganca blondă, chinuită de familia ei. A fost o aventură frumoasă toată perioada petrecută la filmări. Tot felul de întâmplări care m-au marcat şi profesional, şi personal. O perioadă minunată!”, ne-a spus Diana Dumitrescu.

Actriţa ne-a dezvăluit că în urma experienţei „Regina” a rămas cu amintiri legate de „zilele pe care le-am petrecut plângând în rolul Reginei, petrecerile din şatră, bătăile lui Armando… cred că întreaga perioadă îmi va rămâne mereu în suflet”.

În plus, „în continuare sunt strigată Regina… cred că asta spune tot! :)”, dezvăluie ea. 

Diana a păstrat de la filmări costumul Reginei din generic:

„Am zis că trebuie să rămân cu ceva de-al ei!”, spune blonda.

În viaţa privată, Diana a trecut printr-un divorţ de Radu „Ducu” Ion (soţul ei din 2009 încoace), despărţirea lor nefiind explicată de nici una dintre părţi.

Pe plan profesional, o aşteaptă o toamnă ocupată, blonda urmând să aibă rolul principal în noua telenovelă românească de la Acasă, în care va fi mama unui băieţel de şase ani. Cu un subiect inspirat din realitate, campania „Tu ştii ce mai face copilul tău?” a „Ştirilor Pro TV” (despre copiii abandonaţi de către părinţii plecaţi la muncă în străinătate), serialul este un proiect foarte frumos, spune Diana.

„Ce mi-a plăcut cel mai mult este că în această telenovelă personajele sunt oameni absolut normali. Cu bune şi cu rele. E o bucăţică de viaţă ruptă şi transpusă pe micul ecran”, povesteşte actriţa.

Cât despre planurile pentru vara asta, Diana îşi doreşte să fie… pe drumuri. „Vreau să călătoresc cât mai mult prin ţară. Avem atât de multe locuri frumoase pe care nu le-am vizitat şi îmi doresc să o fac. Probabil cu maşina şi, de ce nu, şi cu trenul J”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton