Homepage  / Vedete româneşti

Diana Dumitrescu, decizie radicală după ce s-a săturat de diete. „Mai am încă probleme cu silueta”

Diana Dumitrescu, decizie radicală după ce s-a săturat de diete. „Mai am încă probleme cu silueta”
8

de Roxana Mirea,

Diana Dumitrescu, în vârstă de 39 de ani, a luat o decizie radicală. Vedeta spune că își dorește să mai scape de câteva kilograme în plus, însă această „luptă” este din ce în ce mai dificilă. După 20 de ani de ținut diete peste diete, Diana Dumitrescu s-a săturat.

Diana Dumitrescu s-a săturat de diete

Diana Dumitrescu este împreună de 7 ani cu Alin Boroi și au un băiețel, pe Carol. După ce a născut, actrița s-a confruntat cu kilogramele în plus. Diana Dumitrescu spune că își dorește să mai slăbească, dar s-a săturat de diete, așa că s-a decis să nu mai pună presiune pe ea și să acopere cu haine zonele din corpul ei care nu-i plac.

Mai am încă probleme cu silueta, dar mai acopăr ceea ce nu-mi place. Aș vrea să mai slăbesc, dar nu-mi bat capul cu asta. Am un stil de viață acum. Sunt foarte bine, sunt foarte liniștită și foarte fericită, și-mi place să mănânc ce cred eu. Am și eu dreptul să nu mai țin diete! După 20 de ani de diete chiar mi-a ajuns!”, a dezvăluit actrița pentru click.ro.

Cea mai grea dietă a fost una dintre primele diete pe care le-am ținut. A fost atunci când m-am pregătit pentru „Iubire ca-n filme”. Mâncam puțin și făceam mult sport și era greu. Nu am leșinat însă de foame. În schimb, am leșinat de la migrene. Nu am făcut foamea niciodată. Deși am ținut diete, eu nu am mers pe premisa să fac foamea, deși am văzut că în ziua de astăzi se practică”, a mai spus Diana Dumitrescu.

diana-dumitrescu-s-a-saturat-de-diete-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Nu este OK să faci foamea”

Diana Dumitrescu trage un semnal de alarmă și spune că nu este bine ca o persoană care vrea să slăbească să facă foamea.

E și din cauza alimentației pe care o avem, a mâncărurilor de pe piață, cu atâtea E-uri, atâta zahăr și atâția hormoni. Și în pui găsești acum zahăr și E-uri. De asta acum funcțonează asta cu fastingul și hai să facem foamea.

Din punctul meu de vedere, să faci foamea, nu e ok. Știu că e indicat asta cu regenerarea organismului, a celulelor, dar totuși, suntem oameni și suntem făcuți să consumăm, nu trăim cu apă.  Trebuie să-ți iei niște proteine, niște minerale, niște vitamine. Acum și când mănânci un măr, tai și te întrebi câte E-uri are și câte grame de zahăr”, a adăugat Diana Dumitrescu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton