Homepage  / Știri

Diana Dumitrescu, o profă cool în „Pariu cu viața”

Diana Dumitrescu, o profă cool în „Pariu cu viața”

de Redactia Tvmania

Diana Dumitrescu, interpreta Andreei Rădulescu din „Pariu cu viața”, care revine pe șase februarie la Pro TV, îi va surprinde din nou pe fanii serialului. Începând din sezonul doi, ea va preda economie la Colegiul de Arte și va filma mai mult alături de tinerii din trupa LaLa Band.

„Va fi foarte frumos, având în vedere faptul că sunt o profă cool, care le permite elevilor aproape orice, numai ca să se apropie de ei. E interesantă postura de profesoară, se vede altfel de la catedră. Și e foarte plăcut să lucrezi alături de acești tineri plini de energie, care reușesc să te bine dispună în orice moment”, a povestit Diana.

Personajul Andreea Rădulescu se va implica și în politică, astfel că sezonul doi din „Pariu cu viața” aduce multe schimbări.

„Personajul meu nu îi învață pe elevi neapărat ce trebuie la o lecție de economie, le împărtășește mai mult principiile după care chiar ea trăiește. Fiecare oră se încheie cu concluzia <>”, a povestit actrița.

Noul sezon din „Pariu cu viața”, în care vor apărea Ioan Isaiu, Augustin Viziru și Teo Trandafir,  începe lunea viitoare, de la 20.30.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton