Homepage  / Vedete româneşti

Fiica lui Adrian Enache e însărcinată. Diana este iubita băiatului lui Sorin Ovidiu Vîntu. „Se mărește clanul”

Fiica lui Adrian Enache e însărcinată. Diana este iubita băiatului lui Sorin Ovidiu Vîntu. „Se mărește clanul”
9

de Andra Stana,

Diana Enache și Ionuț Vîntu vor deveni părinți. Fiica lui Adrian Enache și băiatul milionarului Sorin Ovidiu Vîntu așteaptă un copil. Vedeta nu a făcut încă declarații despre sarcină, dar tatăl iubitului ei a confirmat pentru Cancan că va deveni bunic. Ce a declarat controversatul om de afaceri.

De câteva săptămâni, în presă au apărut zvonuri cum că Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, ar urma să devină mămică. Paparazzi Cancan au surprins-o pe vedetă în București, în timp ce făcea procedurile sociale necesare în cazul viitoarelor mame.

Diana Enache: „Aflați voi la momentul potrivit”

După imaginile apărute în presă, Diana Enache a refuzat să facă declarații despre sarcină. Între timp, se zvonește că ar fi deja în luna a patra. „Nu declar nimic, toată lumea sună, nu am nimic de declarat. Nu declar nimic momentan, aflați voi la momentul potrivit”, a spus Diana Enache pentru spynews.ro.

Pe de altă parte, Sorin Ovidiu Vîntu, tatăl iubitului Dianei Enache, a confirmat sarcina acesteia. Diana are o relație de câțiva ani de zile cu Ionuț Vîntu. „Sănătos să fie, nu contează dacă va fi băiat sau fată. Sunt fericit, în al 9-lea cer. Cum să nu fiu când vine o ființă pe lume? Îmi crește clanul (n.r. râde)”, a declarat Sorin Ovidiu Vîntu pentru Cancan.

În schimb, Adrian Enache nu a fost la fel de deschis. „Cu tot respectul, nu comentez”, a transmis Adrian Enache pentru wowbiz.ro. 

Fiica lui Adrian Enache e însărcinată. Diana este iubita băiatului lui Sorin Ovidiu VîntuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Diana Enache și Ionuț Vîntu sunt împreună de mai bine de 4 ani

În decembrie 2022, Diana Enache a făcut recent primele declarații despre relația ei care durează deja de 4 ani și despre care nu a spus până acum prea multe. A preferat să își țină iubitul secret.

De-a lungul anilor, Diana Enache a declarat în timpul interviurilor că are un iubit și o relație serioasă. Cu toate acestea, vedeta nu a vrut niciodată să spună prea multe despre jumătatea sa. De curând, Diana și fiul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, care sunt împreună de 4 ani, au decis să nu se mai ascundă. Tânăra admite că iubitul o completează perfect, și-au făcut planuri de viitor în doi.

„Dacă nu am avea planuri în comun, nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important”, a spus ea pentru Fanatik.

Și a continuat: „Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor”, a mai dezvăluit Diana Enache.

Diana Enache e cântăreață, dar are și propriile emisiuni la radio și la TV

Diana Enache are un proiect la Național TV, dar prezintă și o emisiune la radio. Totodată, recent, într-un interviu pentru playtech.ro, fiica lui Adrian Enache a dezvăluit detalii despre emisiunea ei de la TV.

Diana Enache va prezenta emisiunea „Totu-i fan”, la Prima TV. La acest proiect participă și Alin Pascu, fiul interpretei de muzică populară Matilda Pascal-Cojocăriţa.

„De ceva timp lucrez și-n TV și sunt și vocea în primul rând de la Național FM. În fiecare dimineață sunt acolo și vă spun „Bună dimineața, este ora zece”. Câteodată mai adormită, alteori mai supărată, dar e important că sunt acolo, lângă voi.

Și am început un proiect frumos cu Alin Pascu, la Prima TV, „Totu-i fain”. Am filmat deja câteva ediții care urmează să fie difuzate pe post. Ne bucurăm de energia bună, de oamenii care vin cu bucurie, pentru că e din ce în ce mai rar în zilele noastre, numai fețe triste, facturi mari la energie, numai pandemie, măști. Dar se poate să mai și zâmbim. Așa că totu-i fain…”, a spus Diana Enache.

Cu ce se ocupă Ionuț Vîntu, băiatul lui Sorin Ovidiu Vîntu

În 2017, kanald.ro scria că Ionuț Vîntu a fost implicat în mai multe afaceri, din domenii diverse, cum ar fi restaurante, portaluri web sau clinici medicale. Apoi, băiatul lui Sorin Ovidiu și-a încercat norocul în alt domeniu, la modă, cel al monedelor virtuale.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton