Homepage  / Vedete româneşti

Diana Enache și Alin Pascal fac naveta București-Cluj cu avionul. „ Dacă am merge pe șoselele din România…”. EXCLUSIV

Diana Enache și Alin Pascal fac naveta București-Cluj cu avionul. „ Dacă am merge pe șoselele din România…”. EXCLUSIV
7

de Cătălina Matei,

Amândoi au părinți artiști, prin urmare știu foarte bine ce se întîmplă în lumea mondenă. În plus au și cântat împreună de multe ori, așa că între Diana Enache și Alin Pascal există o chimie specială pe care au mizat și producătorii emisiunii „Totu-i fain” de la Prima când i-au ales ca prezentatori. Cum se descurcă din această postură? Aflăm imediat!

De cât timp vă cunoașteți? Și cum ați ajuns să prezentați împreună emisiunea de la Prima TV?

Diana: Eu și Alin ne cunoaștem de mult timp și cred că așa s-au aliniat astrele, să ne cunoaștem și ca prezentaori. Faptul că am cântat împreună, că aveam deja chimia formată, ne-a ajutat tare. Am participat la un casting pentru emisiune și producătorii au văzut în noi un cuplu potrivit pentru a destinde frunțile telespectatorilorîn weekend. Au pariat pe acest nou cuplu, Enache-Pascal, și cred că e un pariu câștigat.

Alin: Avem mulți ani de când ne știm, mai ales din zona artistică. Am cântat împreună, am fost în turnee. „Totu-i fain” a venit că o continuare firească, ne-am văzut în platoul, ne-a plăcut și acum, sâmbătă de sâmbătă, la Prima TV spunem de la Cluj că „Totu-i fain”.

diana-enache-si-alin-pascal-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Amândoi aveți părinți artiști. Cât de mult v-a ajutat ori v-a încurcat acest aspect? (n.r. Alin este fiul Matildei Pascal-Cojocărița, iar Diana este fiica lui Adrian Enache)?

Diana: Cu siguranță, am avut ce învață amândoi din experiențele părinților noștri. Am crescut în familii de artiști, știm ce înseamnă profesia această, câte sacrificii, dar și câte bucurii îți aduce și suntem, cumva, asumat în zona artistică

Alin: De mare ajutor. Am știut, din copilărie, ce înseamnă să fii artist. Și mi-am dorit această profesie. Cu siguranță, m-a ajutat. Să fiu în preajma mamei, să cresc printre marii artiști ai României a fost, mereu, un maaare avantaj.

De ce se filmează emisiunea în Cluj-Napoca? Și cum vă descurcați cu naveta?

Diana: Pentru că e frumos tare la Cluj. Avem un platou mare și o echipa extrem de entuziastă. Sunt colegii nostril profesioniști în televiziune. Și invitații sunt unul și unul iar atmosfera e cea care mă face să am un zâmbet larg când aterizez la Cluj.

Alin: Pentru că Clujul e ce trebuie și acolo „Totu-i fain”. Avem un platou TV generos, o echipă inimoasă și ne ducem cu drag la Cluj de fiecare dată.

Mergeți împreună?

 Diana: Da, mergem toată echipa din București. Dar, fiind un drum lung, optăm mereu pentru varianta avion.

Alin: Da, avionul să trăiască! Dacă am merge pe șoselele din România… Începe emisiunea, vin invitații și noi tot pe drum suntem!

Cine este cel mai încăpățânat dintre voi? Dar cel mai pus pe șotii?

Diana: Noi ne completăm foarte bine. Ne și știm de mulți ani. Eu sunt așa, mai „ceaușistă”, mai organizată, mai cu gura pe Alin. El este mai artist, ceva mai aerian. Cât despre soții, cine stă pe lângă noi știe că e continuu ceva de râs.

Alin: Diana e ceva mai încăpățânată. Dar cred că e mai degrabă vorba de perfecționism. E atentă la orice detaliu, totul trebuie să meargă brici! Șotii? Suntem regii șotiilor!

La PrimaFest ați și cântat împreună. Ce urmează pe plan muzical pentru voi? Împreună sau separat…

Diana: Anul a început cu un turneu în America pentru amândoi. Am cântat, separat, dar am mers în turneu împreună. Eu și Alin facem un duo foarte bun pe scenă și sunt convinsă că va vom surprinde. Curand!

Alin: În oricare dintre cele două variante, e bine. Fie că suntem colegi de scenă, fie că scoate o piesă împreună, colaborarea cu Diana este o bucurie. Este talentată, efervescență și foarte, foarte muncitoare.

Diana, presă mondenă a tot scris că „bat clopotele de nuntă”, în cazul tău. Când vei face marele pas?

Momentan, sunt foarte concentrată pe emisiunea de la Prima TV, „Totu-i fain”, pe turneele pe care le am, pe colaborările musicale. Au zis astrele de 2023 este un an foarte bun profesional și vreau musai să le fac pe plac!

diana-enache-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton