Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Diana Enache va modera o emisiune la TV. Fiica lui Adrian Enache, primele declarații despre noul proiect. „Am filmat deja câteva ediții”

Diana Enache va modera o emisiune la TV. Fiica lui Adrian Enache, primele declarații despre noul proiect. „Am filmat deja câteva ediții”
9

de Andra Stana,

Diana, fiica lui Adrian Enache, muncește zi de zi pentru cariera ei. Tânăra de 25 de ani are un proiect la Național TV, prezintă și o emisiune la radio, iar recent, într-un interviu pentru cei de la playtech.ro, a dezvăluit că va avea propria emisiune la TV.

Diana Enache, nou proiect la Prima TV

Diana Enache va prezenta emisiunea „Totu-i fan”, la Prima TV. La acest proiect participă și Alin Pascu, fiul interpretei de muzică populară Matilda Pascal-Cojocăriţa.

„De ceva timp lucrez și-n TV și sunt și vocea în primul rând de la Național FM. În fiecare dimineață sunt acolo și vă spun „Bună dimineața, este ora zece”. Câteodată mai adormită, alteori mai supărată, dar e important că sunt acolo, lângă voi.

Și am început un proiect frumos cu Alin Pascu, la Prima TV, „Totu-i fain”. Am filmat deja câteva ediții care urmează să fie difuzate pe post. Ne bucurăm de energia bună, de oamenii care vin cu bucurie, pentru că e din ce în ce mai rar în zilele noastre, numai fețe triste, facturi mari la energie, numai pandemie, măști. Dar se poate să mai și zâmbim. Așa că totu-i fain…”, a spus Diana Enache.

„Mi-a fost puțin greu la început, pentru că trebuie să merg la Cluj să filmăm pentru emisiune. De la 10 la 13 sunt la radio, apoi iau avionul și plec la Cluj. Dar nu aș putea renunța la niciuna. Îmi place mult să vorbesc. Dacă nu aș face asta la radio, îți dai seama ce aș face acasă”, a mai adăugat ea.

diana-enache-va-modera-o-emisiune-la-tv-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Diana și Adrian Enache, împreună pe scenă

Pe lângă cariera de la radio și TV, Diana Enache cântă alături de tatăl ei la diverse evenimente.

„Am început să mă bucur mai mult la evenimente, la botezuri, petreceri private pentru că oamenii acolo, fie că vin obligați sau nu, se distrează.

Nu pot spune că am făcut sacrificii prea mari, pentru că de mică am fost mai matură. De aceea nu sunt articole cu mine prin ziare cu diverști iubiți. Dar mai am mult de muncă, eu totuși mă chinui când aud că sunt fata lui X. M-am lovit de situații în care mi se spunea că ce timbru frumos ai, ne vom ocupa, dar apoi veneau cu niște contracte de-ți luau pielea de pe tine”, a mai adăugat ea.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton