Homepage  / Articole

Diana Niculescu nu se mai satură de mare

Diana Niculescu nu se mai satură de mare

de Redactia Tvmania

De la începutul verii şi până acum, Diana Niculescu a fost plecată în Grecia şi la Mamaia, dar încă nu s-a săturat de mare. Mai vrea o tură pe litoralul românesc, a povestit ea pentru “TVmania” care apare luni, 30 iulie.

Prezentatoarea emisiunii “Conferinţa de presă” de la Antena 2 savurează din plin concediul de vară, alături de soţul ei, fotbalistul Claudiu Niculescu, şi băieţelul lor de trei ani, David.

Familia a fost la începutul verii câteva zile în Grecia, apoi a avut o scurtă escapadă pe litoralul românesc, la Mamaia, unde vor să se mai întoarcă pentru o sesiune de plajă şi apă.

“În Grecia îţi spun sincer că n-am vizitat nimic; asta pentru că, timp de şase zile, am stat într-un resort din care, practic, n-am ieşit, dacă luăm în considerare programul lui David de mese, joacă şi somn. La Mamaia, în schimb, m-am plimbat pentru prima oară cu telegondola şi am “inaugurat” şi noul pod care te duce câteva sute de metri în larg! Mi-au plăcut ambele experienţe. De mâncat, am mâncat feluri uşoare, specific mediteraneene: multe salate, mult peşte. Câte un desert din când în când, bineînţeles.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton