Homepage  / Televiziune

Diane Inamahoro, eliminată de la Chefi la cuțite 2023. Amalia a încălcat regulamentul, iar Cătălin Scărlătescu a răbufnit

Diane Inamahoro, eliminată de la Chefi la cuțite 2023. Amalia a încălcat regulamentul, iar Cătălin Scărlătescu a răbufnit
3

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 29 mai 2023, iar Cătălin Scărlătescu a ajuns la capătul răbdării. Acesta a avut o reacție nervoasă față de concurenții din echipa lui, după ce au pierdut încă un battle. Pe de altă parte, Cătălin Scărlătescu nu a pierdut niciun membru al echipei pentru că Diane Inamahoro a fost eliminată de la Chefi la cuțite 2023, chiar dacă Amalia Esa a fost „taxată” din nou de Gina Pistol.

Diane Inamahoro, eliminată de la Chefi la cuțite 2023

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite a fost difuzată aseară, 29 mai 2023, la Antena 1. În noul battle, concurenții au făcut un tur de forță prin bucătăriile lumii, în destinații aparte, proba constând în pregătirea unor preparate specifice zonelor respective. Când farfuriile au început să vină pe bandă, emoțiile au atins cote maxime. Victoria a aparținut echipei conduse de Florin Dumitrescu, iar echipele lui Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au intrat la duel. Cătălin Scărlătescu a fost negru de supărare, având în vedere că echipa lui a obținut, din nou, 0 farfurii.

La duel, concurenții au fost nevoiți să gătească preparate cu pește. Cel care i-a impresionat cel mai mult pe chefi a fost Constantin Onțu, care a obținut 15 puncte. Tot atât au obținut și George Popescu, Dumitru Paul Tudosescu și Nina Hariton. Adriana Stănescu și Ștefan Nistor au obținut 14 puncte.

Amalia Esa s-a salvat cu 11 puncte, iar Iulia Istrate, Matthew Ehsanmehr, George Borșaru și AnaMaria Ijac (Anica) au primit câte 10 puncte. Monica Pușcoiu a obținut 7 puncte, iar Diane Inamahoro, doar 6. Așadar, Diane Inamahoro a fost eliminată de la Chefi la cuțite, aseară, 29 mai 2023.

Mă bucur de experiență. O fată din Burundi, care a venit în România și uite că am ajuns la al șaptelea battle. Am învățat ceva bucătărie cu siguranță. E un început bun”, a mărturisit concurenta.

Nu este supărată. Înțelege că atât a putut, dar mie îmi pare rău. Vreau să-mi păstrez echipa întreagă cât mai mult posibil”, a spus Sorin Bontea.

diane-inamahoro-eliminata-de-la-chefi-la-cutite-2023.-amalia-a-incalcat-regulamentul-iar-catalin-scarlatescu-a-rabufnit-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Amalia Esa a fost „taxată” din nou de Gina Pistol

Amalia Esa s-a întors în bucătărie cu 11 puncte, chiar dacă a fost depunctată de Gina Pistol.Nici nu mai știu câte puncte să își scad. Am venit și v-am spus că vă descalific”, a început Gina.

„Eu nu am mai pus mâna pe farfurie după ce s-a terminat cronometrul”, s-a apărat Amalia, dar imaginile surprinse de camerele de filmat au arătat cu totul altceva.

„Tot timpul sunteți filmați. Este și ceasul pe ecran. Să te uiți și în tavan, că avem o cameră acolo. Știm exact ce ai făcut, cum ai dansat pe lângă farfuria aia, cum ai mai pus ceva. Oricum, numărătoarea inversă pentru tine nu contează. Spun stop și tu mai pui sos, mai pui o felie de lămâie…”, a continuat Gina Pistol.

Lămâie am pus, da. Te rog să mă ierți”, a spus Amalia.

„Amalia este o fată foarte răsfățată, care este chiar obraznică în acest moment pentru că nu ține cont de ceea ce i se spune”, a spus și Florin Dumitrescu.

Cătălin Scărlătescu, ieșire nervoasă la Chefi la cuțite – 29 mai 2023

Cătălin Scărlătescu a fost negru de supărare când a văzut că echipa lui a obținut din nou 0 puncte, însă acesta a răbufnit cu adevărat când Gina Pistol împărțea notele concurenților după duel. Mulți concurenți din echipa neagră au obținut punctaje mari.

Totul a început cu George Popescu. „Cum de iei aici 15 puncte și dincolo… Degeaba iei aici 15 puncte dacă pentru echipă nu te zvârcolești puțin. Mă, n-am ce să fac cu el în echipă! Nu-mi gătește în echipă! La individuale, îl plaud și eu. George, am nevoie de tine în echipă. Cam asta se întâmplă cu voi toți ăstia în negru. Ești extraordinar, dar pentru alții. Pentru mine, o să fii extraordinar când o să câștigăm ceva”, a răbufnit Cătălin Scărlătescu.

Ștefan a luat 14 puncte, dar nu a scăpat nici el de morala lui Cătălin. „Bravo, și tu ești la fel de prețios ca George. Trezește-te în echipe! Aici ai fost spectaculos, un gust senzațional, dar de ce? Pentru ce? Mă oftic rău de tot.”

A urmat Pablo, cu cele 15 puncte ale lui. „Se pare că cuțitul meu de aur a început să-mi intre în spate”, i-a spus chef Scărlătescu.

Ți-l scot mâine”, a fost replica lui Pablo.

În bucătărie, Cătălin Scărlătescu a continuat să dea de pământ cu concurenții lui.Asta e partea cea mai interesantă, că nu vă recunosc. Nu aveți respect față de munca asta, față de voi. Sunteți doar o gașcă de individualiști. Nu ne regăsim pentru că nu vrem să ne regăsim. Singurul de acolo care vrea să câștige sunt eu.”

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton