Homepage  / Vedete româneşti

Dianna Rotaru (Provocarea destinului), dincolo de micul ecran: „Nimic nu e întâmplător în viață”. EXCLUSIV

Dianna Rotaru (Provocarea destinului), dincolo de micul ecran: „Nimic nu e întâmplător în viață”. EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

Actriță, cântăreață, prezentatoare TV... Dianna Rotaru este un artist complet și, pe lângă emisiunea „Provocarea destinului” de la Antena 1, programul său din această vară este unul extrem de încărcat, din care nu lipsește muzica.

Dianna Rotaru este un artist complet, cunoscută în special în Republica Moldova. Fiica compozitoarei Doina Rotaru, noua vedetă a Antenei 1 nu este la prima sa emisiune TV în România. Cu ceva timp în urmă, a prezentat la Kanal D „Se strigă darul”, alături de Mihai Mitoșeru. Între timp, a ajuns la Antena Stars, unde a înlocuit-o pentru o perioadă pe Gabriela Cristea, la „Mireasa – Capriciile iubirii”, iar acum o putem urmări într-un alt show matrimonial la Antena 1, „Provocarea destinului”.

Mai multe detalii, imediat!

Cum ai ajuns la „Provocarea destinului”? A fost o întâmplare, karma sau destinul… pur și simplu?

Nimic nu e întâmplător în viață, totul are un motiv. Faptul că am absolvit facultatea de arte, teatru și arte arte plastice AMTAP la Chișinău m-a favorizat să ajung actriță la teatru, apoi prezentator radio și tv. Dacă nu parcurgeam acest traseu, nu ajungeam aici. „Provocarea destinului” mă testează și mă provoacă, de aceea consider că este o alegere a destinului.

Nu ești la prima experiență cu un show matrimonial, ai mai prezentat și „Mireasa – Capriciile iubirii”. De ce crezi că prind atât de bine astfel de producții, la noi?

Oamenii iubesc poveștile de iubire, filmele de dragoste, romanele și melodiile în care se cântă iubirea. Ei se regăsesc în poveștile de viață ale participanților și au nevoie de aceste emisiuni, pentru confirmarea iubirii adevărate cu happy end.

Și de ce crezi că tot mai mulți oameni își caută dragostea la TV?

Viața bate filmul, iar aceste reality show-uri vin să-i răpească într-un cadru real al căutărilor și găsirii unei iubiri adevărate până la bătrânețe.

Până la urmă… sunt în căutarea iubirii sau a expunerii?

Fiecare vine cu un scop bine definit. Fiecare vine cu strategii, pe care le aplică pentru a obține atenția și dragostea persoanei de sex de opus, dar și simpatia publicului. Nu e un drum ușor, în schimb e o șansă reală pentru a construi un cuplu, o familie, un partener de încredere.

Cum arată programul tău în această perioadă? Și ce faci după ce termini de filmat?

Am un program bine stabilit, de luni până vineri suntem live pe antena1 de la 14:00-17:00 , iar în weekend cânt la petreceri și concerte pentru publicul meu drag care mă așteaptă. Mă bucur mult când citesc mesajele lor pozitive, de apreciere și admirație pe rețelele de socializare și le mulțumesc mult pe această cale.

Care sunt lucrurile / persoanele / experiențele pe care nu le poți refuza indiferent de circumstanțe?

Port cu mine cardurile, buletinul, telefonul și permisul de conducere. Iar în suflet îi port pe cei dragi, familia, iubitul, prietenii.

Nu pot refuza promenadele de seară în parc, shoppingul, fructele de mare și distracția la mare. Ador vacanțele!

dianna-rotaru-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce se întâmplă pe plan muzical? Care au fost cele mai surprinzătoare locuri în care ai cântat?

Eu cânt oriunde, muzica e cu mine peste tot. Anul trecut când zburam spre Nice cu gașca, am cântat în avion, iar în drum spre Monaco am cântat în tren. În telegondolă am cântat când eram în Tbilisi, iar pe iaht în Egipt. Sunt multe locuri speciale, unde vocea mea s-a lăsat auzită.

În ce domeniu crezi că ai fi excelat dacă nu ai fi ajuns în lumina reflectoarelor?

În psihologie. Am luat 10 la master anul acesta, a fost un vis împlinit care s-a lăsat așteptat 20 de ani, după prima facultate.

Gătești? Dacă da… care sunt preparatele pe care iubitul tău le adoră?

El gătește a la Maramureș, eu a la Moldova. Fiecare după gustul și tradițiile zonei, la el bucatele sunt condimentate, la mine sunt preparate la aburi. Avem un hobby comun de a găti și de a ne da note. E ca o un battle, „Cine gătește mai gustos”.

Ce se întâmplă cu vacanța în acest sezon? Care sunt planurile?

Am fost la mare în Bulgaria și pe litoralul românesc. Nu am putut pleca mai departe, avem un program concentrat pe activitățile artistice. Am concerte, petreceri private și festivaluri de onorat cu cele mai frumoase melodii din repertoriul meu.

Și ce îți place să faci cel mai mult când ajungi în locurile natale, în Republica Moldova?

În Republica Moldova merg să-mi văd familia, cu cadouri și bunătăți. Stăm la masă, povestim, gătim bucate tradiționale și savurăm un vin bun. De asemenea, sunt invitată să cânt la nunțile moldovenești, botezuri unde se mai păstrează obiceiurile străvechi, transmise cu grijă de la o generație la alta!

Foto: Antena 1; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton