Homepage  / Netflix

„Diavolul în Ohio”, fosta „cititoare de oase” Emily Deschanel va fi personajul principal în noua miniserie de la Netflix

„Diavolul în Ohio”, fosta „cititoare de oase” Emily Deschanel va fi personajul principal în noua miniserie de la Netflix

de Mioara Tronaru,

What's on Netflix anunță că miniseria „Diavolul în Ohio”/„Devil in Ohio” - cu Emily Deschanel, fosta Temperance Brennan din „Cititorii de oase”, în rolul principal - va avea premiera pe platforma de streaming pe 2 septembrie. Drama horror de opt episoade ecranizează romanul cu același nume, scris de Daria Polatin, care e și creatoarea și scenarista miniseriei.

DEVIL IN OHIO

Povestea din „Diavolul în Ohio”

Când adolescenta Jules Mathis (Xaria Dotson) vine acasă de la școală descoperă o fată ciudată în bucătăria familiei. Mama ei, psihiatra Suzanne (Emily Deschanel), îi spune că tânăra este Mae (Madeleine Arthur), una dintre pacientele de la spitalul ei, și că va sta la ei acasă câteva zile. Dar destul de repede, Mae începe să-i îmbrace hainele lui Jules, să doarmă în camera ei și chiar să flirteze cu băiatul de care-i place. În plus, Mae nu are nici cea mai mică intenție să părăsească familia care-a adoptat-o. Iar lucrurile devin din ce în ce mai ciudate. Văzând-o accidental cu spatele gol, Jules observă pe pielea ei o pentagramă. Și descoperă că Mae este supraviețuitoarea unui cult ciudat care s-a dezvoltat într-un oraș din apropiere.

„Devil in Ohio” se inspiră din evenimente reale

Chiar dacă povestea pare stranie, autoarea acesteia, Daria Polatin, spune că s-a inspirat dintr-un fapt real. Într-un interviu pentru Book Room Reviews, acesta explică:

„Am fost interesată să scriu despre ce se întâmplă cu oamenii care trăiesc în comunitățile izolate, și am scris un pilot pentru un serial TV despre un cult satanic. Apoi, am descoperit povestea unei adolescente care a scăpat dintr-un astfel de cult și s-a mutat la familia psihiatrei sale. Și am fost sedusă de poveste, iar faptele reale au devenit sursa mea de inspirație pentru Mae, Jules și familia Mathis”.

DEVIL IN OHIO

Cine joacă în „Devil in Ohio”

Emily Deschanel conduce distribuția noii miniserii. Actrița este cunoscută mai ales datorită rolului Temperance Brennan din serialul medico-legal „Cititorii de oase” sau Angela din „Animal Kingdom”. În „Devil in Ohio”, va fi doctorița Suzanne Mathis. Alături de ea, vor mai fi: Sam Jaeger, Alisha Newton, Naomi Tan, Gerardo Celasco, Bradley Stryker, Tahmoh Penikett, Keenan Tracey.

„Diavolul în Ohio” / „Devil in Ohio” va avea 8 episoade a câte 45 de minute. Filmările au avut în Vancouver, Canada, din septembrie până în decembrie 2021.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton