Homepage  / Știri

DiCaprio şi Scorsese fac un documentar cu National Geographic

DiCaprio şi Scorsese fac un documentar cu National Geographic

de Redactia Tvmania

Când nu joacă, Leonardo DiCaprio (41 de ani) se implică în campanii legate de protejarea mediului înconjurător, el fiind un activist de foarte mulţi ani, donând milioane de dolari.

LACMA: Art and Film Gala, Los Angeles, America - 02 Nov 2013

Cea mai recentă ştire legată de acest subiect ni-l prezintă pe Leo ca producător al unui documentar care va fi realizat împreună cu National Geographic, producător executiv fiind Martin Scorsese. Conform deadline.com, filmul va vorbi despre schimbările climatice, speciile pe cale de dispariţie, ecosisteme şi comunităţi locale din Groenlanda până în Indonezia, premiera sa urmând să aibă loc în octombrie pe marile ecrane din SUA şi înaintea alegerilor americane (de pe 8 noiembrie) pe micile ecrane din întreaga lume, pe Nat Geo.

De asemenea, Leonardo DiCaprio va găzdui o strângere de fonduri pentru campania lui Hillary Clinton. Aceasta va avea loc pe 23 august, cu ocazia primei vizite pe care Hillary Clinton o va efectua la Los Angeles, după ce a câştigat nominalizarea la alegerile prezidenţiale din partea Partidului Democrat.

Anul acesta, Leonardo DiCaprio a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal pentru prestaţia sa din filmul lui Alejandro González Iñárritu, „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton