Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Dieta cu care Minodora a reușit să slăbească peste 30 de kilograme

Dieta cu care Minodora a reușit să slăbească peste 30 de kilograme

de Redactia Tvmania

Minodora a reușit să slăbească peste 30 de kilograme într-un mod miraculos. Invitată de Mirela Vaida în emisiunea „Acces direct”, artista a dezvăluit ce a făcut pentru a ajunge la greutatea dorită.

Artista a dorit să precizeze că a suferit de o intervenție de tăiere a stomacului, prin intermediul căreia însă nu a reușit să slăbească ci, din contră, a acumulat kilograme în plus!

„Eu am stomacul tăiat prin operația de gastric sleeve din 2017. Însă vreau să se știe foarte clar de la o persoană care a trecut prin așa ceva. Operația de tăiere de stomac nu îți taie pofta de mâncare! Doar că nu mai poți mânca o perioadă la fel de mult. După care dacă tot mănânci, mănânci stomacul se mărește din nou, pentru că este elastic, ca un balon. După operație am pus într-un an și jumătate peste 5 kilograme. Nici nu am apucat să se facă procesul de slăbire. Eu am pornit de la 100 de kilograme și acum am 62!”, a spus Minodora.

Cu ce dietă a slăbit Minodora peste 30 de kilograme

Minodora a povestit că a adoptat la un stil de viață sănătos și suplimente care au reușit să-i taie pofta de mâncare.  

„Am reușit pentru că nu mai am poftă de mâncare. Aceste picături mi-au tăiat pofta de mâncare efectiv. Gătesc în continuare, însă mănânc foarte puțin. Am reușit să slăbesc cu mâncat total corect, sport maxim 23 de kilograme! Dar atenție trebuie să educi papilele gustative. Trebuie să apelezi și la un supliment care să îți taie pofta. Trebuie măsură în tot, un echilibru. Eu n-am știut ce mai înseamnă fasole, carbohidrați. Mai contează să lași si spațiu între mese, fără ciugulit între mese. E o luptă!”,  a povestit Minodora la „Acces direct”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton