Homepage  / Vedete româneşti

Diferența de vârstă dintre Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau

Diferența de vârstă dintre Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau
7

de Roxana Mirea,

Lidia Buble se iubește cu Horațiu Nicolau, iar recent au fost surprinși în ipostaze tandre, în timp ce luau masa la un restaurant de lux. Totuși, mulți n-au rămas indiferenți la diferența mare de vârstă dintre cei doi îndrăgostiți.

Diferența de vârstă dintre Lidia Buble și iubitul ei, Horațiu Nicolau

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a încercat să își refacă viața amoroasă. Ultima relație a artistei a fost cu un faimos actor cubanez. După despărțire, aceasta și-a găsit liniștea în brațele omului de afaceri Horațiu Nicolau. Cei doi au o relație de mai bine de un an, însă Lidia Buble a fost mereu discretă când a venit vorba de acest subiect.

În ciuda discreției sale, ea și iubitul ei nu se ascund și se afișează în public fără niciun fel de reținere. Recent, au fost surprinși în ipostaze tandre, la un restaurant de lux din București, de către Paparazzii Spynews.

Pe de altă parte, mulți comentează diferența de vârstă dintre Lidia Buble și Horațiu Nicolau. Artista are 29 de ani, iar iubitul ei are 60 de ani. Așadar, diferența dintre cei doi este de 31 de ani.

diferenta-de-varsta-dintre-lidia-buble-si-iubitul-ei-horatiu-nicolau-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cu ce se ocupă Horațiu Nicolau

Numele lui Horațiu Nicolau a ajuns în atenția publicului în momentul în care acesta a decis să vândă postul Telesport. El era directorul general al trustului de presă Realitatea în 2008, iar printre altele, în prezent mai are și alte afaceri în derulare, scrie fanatik.ro.

Acesta deține aplicația Twelp, care le oferă șoferilor asistență în momentul în care întâmpină probleme. În plus, iubitul Lidiei Buble deține un apartament la Monte Carlo. Mai mult de atât, el are și alte numeroase proprietăți în București.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton