Homepage  / Vedete româneşti

Diferența majoră dintre Alexia Eram și mama ei, Andreea Esca. Ce a dezvăluit tânăra despre succesul său

Diferența majoră dintre Alexia Eram și mama ei, Andreea Esca. Ce a dezvăluit tânăra despre succesul său
6

de Roxana Mirea,

Alexia Eram a moștenit frumusețea mamei sale, Andreea Esca. Într-un interviu recent, aceasta a mărturisit că există o diferență majoră între ea și prezentatoarea știrilor de la Pro TV. Pe de altă parte, Alexia a recunoscut că o parte din succesul său se datorează și faptului că este fiica Andreei Esca.

Ce nu a moștenit Alexia Eram de la Andreea Esca

Alexia Eram seamănă foarte mult cu mama ei, Andreea Esca, însă, într-un interviu recent, tânără a mărturisit ce nu a moștenit de la prezentatoarea știrilor de la Pro TV.

Da, semănăm, mai ales la zâmbet. Ce nu am moștenit? Cred că sunt mult mai sensibilă… Cred că sunt prea bună cu oamenii. Da, cred că iert lucruri pe care nu ar trebui să le iert”, a spus Alexia Eram, pentru fanatik.ro.

Alexia nu vrea să calce pe urmele mamei sale și să devină prezentatoare de știri. Totuși, tânără nu exlude posibilitatea de a apărea pe sticlă.

Nu mă văd la știri, dar prezentatoare la o emisiune de divertisment, de ce nu?”, a spus Alexia.

Andreea-Esca-despre-cariera-pe-care-o-urmeaza-fiica-ei-Alexia-Eram-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Am reușit în ceea ce fac pentru că mama mea este Andreea Esca”

Alexia Eram se bucură de un succes fantastic pe plan profesional. Aceasta este creator de conținut și este urmărită de un număr impresionant de oameni în mediul online. Alexia a mărturisit că succesul ei se datorează și faptului că mama ei este Andreea Esca.

„Era cunoscută familia mea și înainte și șocul nu a fost chiar așa un șoc, dar, evident, a venit mult mai multă presiune dacă nu făceam acest job și aveam altă muncă de făcut. A venit cu presiunea mediatică, evident. Eu am reușit în ceea ce fac pentru că mama mea este Andreea Esca.

Am ajuns aici probabil mult mai rapid pentru că mama mea este Andreea Esca și mi-a deschis niște uși, așa cum face orice părinte. Apoi, cred că dacă nu eram bună în ceea ce fac nu mai existam. M-am menținut și am muncit și aici sunt”, a spus Alexia.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton