Homepage  / Nu rata!

Începe Turneul de tenis de la Wimbledon 2015. Digi Sport transmite partidele

Începe Turneul de tenis de la Wimbledon 2015. Digi Sport transmite partidele

de Redactia Tvmania

UPDATE: Irina-Camelia Begu şi Alexandra Dulgheru, precum şi Florin Mergea evoluează, astăzi, în runda inaugurală a turneului de la Wimbledon, conform Mediafax.ro. Meciurile sunt programate de la ora 13:30.

Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 29, va juca împotriva rusoiacei Daria Gavrilova, locul 41 WTA. Meciul este programat al patrulea pe terenul şase.

Alexandra Dulgheru, locul 59 WTA, va evolua cu Kristina Mladenovic din Franţa, locul 37 WTA, în al doilea meci de pe terenul cinci.

În primul tur la dublu masculin, perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India), al noua favorită, va juca în compania cuplului Tim Smyczek/Jiri Vesely (SUA/Cehia), în al doilea meci de pe terenul 19.

 

–-

Postul Digi Sport va difuza, în perioada 29 iunie – 12 iulie, în exclusivitate, Turneul de tenis de la Wimbledon. În prima săptămână, partidele vor fi transmise în direct pe Digi Sport 2 și 3.

Canalele sportive din portofoliul RCS & RDS vor televiza toate competiţiile din cadrul celui de-al treilea Turneu de Grand Slam al anului: feminin, masculin, simplu, dublu, dublu mixt.

Simona Halep turneul de la Wimbledon 2015

În primul tur, Simona Halep, numărul trei mondial şi a treia favorită, va juca împotriva slovacei Jana Cepelova. Halep, semifinalistă la ediţia de anul trecut a turneului, a învins-o pe Cepelova, care ocupă locul 106 în clasamentul mondial, în singurul lor meci direct, anul trecut, în turul al doilea la US Open, cu 6-2, 6-1.

Irina Begu, cap de serie numărul 29 la Wimbledon, va juca în primul tur contra rusoaicei Daria Gavrilova.

Monica Niculescu va debuta contra portoricanei Monica Puig (91 WTA), pe care a învins-o anul trecut, în sferturi la Guangzhou, cu 6-2, 6-2.

Dacă Niculescu şi Halep trec de adversarele lor se vor înfrunta în turul al doilea. Pentru Simona Halep, Wimbledon 2015 poate fi turneul revenirii, după un sezon de zgură sub așteptările sale și ale fanilor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton