Homepage  / Știri

România – Bulgaria, prima partidă a naționalei din 2015, la Digi Sport

România – Bulgaria, prima partidă a naționalei din 2015, la Digi Sport

de Redactia Tvmania

Fotbaliştii naţionalei de fotbal a României, antrenaţi de Anghel Iordănescu, debutează în Antalya, cu un meci amical împotriva naţionalei Bulgariei. Partida este transmisă în direct şi în exclusivitate, sâmbătă, 7 februarie, de la ora 19.00, la Digi Sport 1.

hai romania

În avanpremiera meciului şi după terminarea partidei, la “Digi Sport Special”, Vali Moraru şi invitaţii săi vor dezbate forma jucătorilor echipei naţionale şi strategia de joc a lui Anghel Iordănescu.

În cantonamentul din Antalya opt steliști au fost chemaţi la echipa naţională, iar Astra, Craiova și Dinamo dau, fiecare, câte trei jucători.

Bulgaria va miza pe nouă stranieri la meciul amical cu selecţionata divizionară a României. Totodată, în lotul bulgarilor se află şase jucători care evoluează la campioana Ludogorets Razgrad, echipă care a eliminat Steaua în playoff-ul actualei ediţii a UEFA Champions League.

Echipa naţională de fotbal are programate trei jocuri de pregătire, amicale: cu Bulgaria, pe 7 februarie, cu Sioni Bolnisi, pe 10 februarie și cu naţionala Moldovei, pe 14 februarie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton