Homepage  / Știri

Digi Sport va transmite Campionatul Mondial de Motociclism Viteză în următoarele trei sezoane

Digi Sport va transmite Campionatul Mondial de Motociclism Viteză în următoarele trei sezoane

de Redactia Tvmania

Digi Sport va transmite în direct şi în exclusivitate, începând din 20 martie până în 9 noiembrie 2014, cele 3 clase ale celei de-a 65-a ediţie a Motomondialului  de Viteză: Moto GP, Moto 2 şi Moto 3. De asemenea, Campionatul Mondial de Motociclism Viteză va putea fi urmărit la Digi Sport şi în următoarele două sezoane, 2015 şi 2016.

Pasionaţii sporturilor cu motor vor putea urmări în întregime cele 19 weekend-uri competiţionale, cuprinzând antrenamentele, calificările şi cursele, din cele trei clase de concurs.

Deschiderea oficială a celui de-al 65-lea sezon din istoria competiţiei, se va desfăşura în Qatar în ziua de 20 martie, iar prima etapă poate fi urmărită pe circuitul de la Doha, Losail, în 23 martie.

Sezonul 2014 al Moto GP se anunţă deosebit de spectaculos în contextul în care pe grila de start se vor afla patru foşti campioni mondiali: italianul Valentino Rossi şi spaniolii Marc Marquez, Jorge Lorenzo şi Dani Pedrosa. Cel mai îndrăzneţ obiectiv pentru acest sezon îl reprezintă încercarea lui „Il Dottore” Rossi de a obţine cel de-al 10–lea titlu mondial din carieră, mai ales în condiţiile concurenţei redutabile pe care o va întâmpina.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton