Homepage  / Știri

Emil Hurezeanu, invitat permanent la „Jurnalul de seară” de la Digi24

Emil Hurezeanu, invitat permanent la "Jurnalul de seară" de la Digi24

de Redactia Tvmania

Prezentatori noi, producţii noi şi o grilă nouă de programe. Din 31 martie Digi24 HD trece la grila de primăvară. Marius Pancu deschide ziua cu Jurnalul de ştiri al orei 06.00, iar Anca Dumitrescu şi Cătălin Petre îi învită pe telespectatori să înceapă ziua informaţi, la “Digimatinal”.  De la ora 10.00, Roxana Lăzărescu prezintă „România24”.

Ioana Ţigănilă preia ştafeta ştirilor prânzului de la Sanda Nicola şi va prezenta, din 31 martie, tronsonul 12.00-14.00 al programului „România24”. Tudor Muşat este, de luni,  prezentatorul Jurnalelor „România24”, de la 14.00 la 16.00, el fiind urmat de Alice Iacobescu, de la 16.00 la 18.00. Adriana Nedelea va prezenta ştirile orei 18.00, dar şi Jurnalul de prime time, de la ora 19.00. De la 18.15 Stelian Muscalu descifreaza economia pentru telespectatori la „Business Club”.

Cosmin Prelipceanu este realizatorul, de la ora 20.00, al „Jurnalului de seară”, iar reputatul jurnalist  si analist politic Emil Hurezeanu, este invitatul permanent al emisiunii,  şi vocea care comentează, în fiecare seară, marile subiecte ale actualităţii.

Adriana Muraru prezintă, de la ora 22.00, sinteza evenimentelor importante de peste zi, în cadrul unui Jurnal de ştiri. Saptamanal Luca Niculescu va prezenta „Imparţial”, o emisiune-eveniment de interviu, in care va avea invitati de seama, personalitati ale vietii publice romanesti.

De la ora 23.00, de luni pana vineri, Sanda Nicola trage concluziile zilei, timp de o oră, la talk show-ul „24 într-o oră”, cea mai nouă producţie marca Digi24 HD, televiziunea de stiri care, in acest an, aduce Informatia la Putere.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton