Homepage  / Televiziune

Digi24 demarează campania „Împreună pentru libertate”, în colaborare cu UNICEF România

Digi24 demarează campania „Împreună pentru libertate”, în colaborare cu UNICEF România

de Redactia Tvmania

Digi24 demarează campania umanitară „Împreună pentru libertate”, în parteneriat cu UNICEF România și îi încurajează pe telespectatori să îi sprijine pe cei 7,5 milioane de copii din Ucraina, aflați în nevoie, printr-un SMS la 8845, cu textul „UCRAINA”. Costul SMS-ului este de 2 euro/ lună.

În ziua în care împlinește 10 ani, Digi24 oferă, alături de canalele din trustul media DIGI – Digi Sport, Digi FM, PROFM, UTV, Digi World, Digi Life, Digi Animal World – ajutor în gestionarea crizei umanitare din Ucraina și îndeamnă românii să se alăture campaniei, prin efectuarea unei donații lunare în valoare de 2 euro*, în mod recurent. Donațiile pot fi efectuate și pe pagina UNICEF România, putând fi realizate direct prin transfer bancar sau se pot face și sub forma unor produse necesare, prin intermediul platformei oficiale a Ministerului Afacerilor Interne, [email protected]

De 1 Martie, jurnaliștii Digi24, Ioana Ciurlea și Claudiu Pândaru, vor aborda noua campanie Împreună pentru libertate, alături de invitați UNICEF, precum: Pieter Bult, președintele UNICEF România, Andreea Marin, Horia Tecău. Vor fi invitați inclusiv artiști de renume și voci cu personalitate din partea Digi FM și PROFM, alături de sportivi cunoscuți, colaboratori ai Digi Sport.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton