Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dilan Çiçek Deniz, din „Legea familiei”, s-a despărţit de iubit

Dilan Çiçek Deniz, din „Legea familiei”, s-a despărţit de iubit

de Redactia Tvmania

Frumoasa actriţă Dilan Çiçek Deniz(24 de ani), cea care îi dă viaţă personajului Sena în serialul „Legea familiei” de la Happy Channel, a pus punct relaţiei care dura de trei luni cu actorul Birkan Sokullu, pe care îl ştiţi din serialele „În numele fericirii” şi „În dragoste şi în război”.

Conform ahaber.com.tr., cei doi păreau că se înţeleg bine, mai ales că Birkan a fost îndrăgit din prima de părinţii lui Dilan, însă, în cele din urmă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate de comun acord şi să rămână prieteni. Gurile rele spun că Birkan a fost motivul pentru care Dilan a renunţat la relaţia pe care o avea cu Furkan Andıç (protagonistul din „Meryem”).

Dilan Çiçek Deniz (Miss Turcia 2014), pe care aţi mai văzut-o şi în „Güneş”, filmează în prezent pentru sezonul 2 din “Legea familiei” difuzat la turci de postul Show TV. În această producţie transmisă la noi de Happy Channel, miercurea şi joia de la 20.00, ea face pereche cu Aras Bulut Iynemli (“Trădarea”, „Suleyman Magnificul”, „Intrusul”).

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton