Homepage  / Vedete / Vedete străine

Dilan Çiçek Deniz și Burak Deniz joacă împreună într-un nou serial

Dilan Çiçek Deniz și Burak Deniz joacă împreună într-un nou serial

de Redactia Tvmania

Dilan Çiçek Deniz și Burak Deniz vor face pereche în serialul „Tatlı Küçük Yalancılar”, ale cărui filmări vor începe luna aceasta, anunță sozcu.com.tr.

Producția, realizată de compania TIMS&B Productions, care și-a pus amprenta asupra serialelor Suleyman Magnificul și Lacrimi la Marea Neagră va fi difuzată de platforma online turcească Blu Tv, iar subiectul ne duce cu gândul la serialele indiene.

Burak îi va da viață lui Ozan, un jurnalist care are un accident rutier și care se întoarce pe pământ în alt trup, încercând să-i spună iubitei, Elif (Dilan), că este chiar el, dar și să-l caute pe cel vinovat de accidentul său. Inițial partenera lui Burak în acest serial trebuia să fie Hande Erçel, însă aceasta a refuzat proiectul pentru a juca alături de Kerem Bürsin în serialul Sen Çal Kapımı.

În serialul „Tatlı Küçük Yalancılar”, alături de Burak și Dilan, mai joacă Ali Atay (soțul actriței Hazal Kaya) și veteranul Cem Davran („Surorile”).

Pe frumoasa Dilan Çiçek Deniz (Miss Turcia 2014) o știți din Legea familiei, în timp ce Burak Deniz a cucerit telespectatorii români cu rolul din Povestea noastră. El poate fi văzut în prezent la  Pro 2 în Regina nopții.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton