Homepage  / Vedete străine

Diletta Leotta, detalii despre despărțirea de Can Yaman. „Nu am mai suportat”

Diletta Leotta, detalii despre despărțirea de Can Yaman. „Nu am mai suportat”
11

de Roxana Mirea,

Știrea că Diletta Leotta și Can Yaman s-au despărțit a uimit pe toată lumea, mai ales că cei doi urmau să se căsătorească. Inițial, s-a spus că actorul a fost cel care a pus punct relației, dar se pare că jurnalista a fost cea care și-a dorit despărțirea. Diletta Leotta a făcut primele declarații despre despărțirea de Can Yaman.

Diletta Leotta, despre despărțirea de Can Yaman

Prezentatoarea italiană Diletta Leotta și-a dezvăluit regretul că relația ei cu actorul turc Can Yaman s-a încheiat atât de curând.

Au fost unul dintre cuplurile momentului. Părea că Diletta Leotta și Can Yaman au avut o relație minunată, asta până când totul s-a destrămat în urmă cu câteva luni. Nimeni nu a înțeles care au fost motivele și de ce actorul turc și Diletta Leotta au decis să se despartă.

Potrivit ziarului spaniol „El Norte de Castilla”, Diletta Leotta fusese copleșită de insistența lui Can Yaman de a se căsători și de a organiza o nuntă. De fapt, actorul i-a cerut acesteia să se căsătorească cu el la doar câteva luni după ce s-au cunoscut, dar ea a preferat să nu se grăbească.

Diletta însăși a rupt tăcerea și a dezvăluit alte detalii despre acea despărțire surprinzătoare, într-o discuție cu prezentatoarea Silvia Toffanin, potrivit albawaba.com.

Can Yaman, sejur de vis pe coasta Amalfitană alături de iubita sa, Diletta LeottaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Diletta Leotta: „Nu am mai suportat”

„Nu am mai suportat”, a mărturisit ea, recunoscând că nu a putut face față exceselor sau atitudinii lui Can Yamam.

Nu am mai suportat din cauza atitudinii lui, a fost foarte greu”, a declarat Leotta, care nu și-a ascuns regretul că povestea lor de dragoste s-a încheiat atât de repede. Se presupune că Yaman a dus o viață de „excese” în opinia ei. Ea crede că el mergea prea des la petreceri și că nu înceta să-și facă planuri pentru a se distra.

Și deși este adevărat că, la început, actorul s-a grăbit să-și oficializeze relația cu Leotta, totul s-a schimbat apoi. El a decis să-și facă planuri care nu au coincis cu dorințele ei.

O cunoașteți, pentru că totul e sub ochii tuturor, în lumina soarelui. O iubire onestă, în care îmi asum responsabilitatea, după cum s-a văzut. Am un mare respect pentru ea, pentru relația noastră, iar confidențialitatea a fost prima noastră promisiune: tot ceea ce ne privește pe noi comunicăm împreună”, a declarat Can Yamam, despre relația cu Diletta, în urmă cu câteva luni, pentru revista „Vanity Fair”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton